Şimdi Ara

No More Heroes Wii ve PS3-X360 Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • No More Heroes'un Wii'ye çıkan ilk oyunu PS3 ve X360 için de duyuruldu. İkinci oyun Wii'ye özel çıkacak.

İlk oyunun yeni duyurulan PS3 ve X360 versiyonlarının Wii'ye göre nasıl göründüğünü merak edenler, başlığın devamındaki karşılaştırma resimlerine bakabilir.
    http://www.nintendocu.com/index.php?subaction=showfull&id=1258704123&archive=&start_from=&ucat=3&

• Wii nin büyük bir gölgelendirme sorunu var.
    Yine ışık efektleri diğer konsollara göre vasat seviyede.
    Fakat Nmh nin Çizgi roman tarzı teması diğer konsollarda kendini kaybetmiş.
  • wii le xboxu neden karşılaştırıyorlarki?
    aynı güçte konsollar diil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

wii le xboxu neden karşılaştırıyorlarki?
    aynı güçte konsollar diil.

Konsol karşılaştırması diye bir olay yok ki. WII exc. olan bir oyun yeni konsollara çıkan bir oyunun üzerinde yapılan geliştirmeleri göstermek amacıyla yapılan bir karşılaştırma, sonuçta birebir aynı görüntüyle de çıkabilirdi bunun konsol gücüyle alakası yok yapımcının ilgisiyle alakalı.
  • Vay be. Kimin aklına gelirdi No More Heroes'un Wii dışında ki platformlara çıkacağı. Resmen dumur oldum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Vay be. Kimin aklına gelirdi No More Heroes'un Wii dışında ki platformlara çıkacağı. Resmen dumur oldum. :)

Aynı şekilde bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Vay be. Kimin aklına gelirdi No More Heroes'un Wii dışında ki platformlara çıkacağı. Resmen dumur oldum. :)

Şunu ekleyeyim, No More Heroes'un muhtemelen bir sonraki oyunu Wii'ye çıkmayacak.
    (Wii'ye çıkmayacağı kesin, ama bir sonraki oyun mu emin değilim)
  • bir sonraki dediğiniz üçüncü oyun mu ? ikincisi çıktı bile, bence diğer konsollara ayrı bir seri olarak ta gelebilir. Böyle gta chinatown gibi tüccar kafası bir yere kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRgAKaRA

bir sonraki dediğiniz üçüncü oyun mu ? ikincisi çıktı bile, bence diğer konsollara ayrı bir seri olarak ta gelebilir. Böyle gta chinatown gibi tüccar kafası bir yere kadar.

Evet, üçüncü oyundan bahsediyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.