Formu araştırırsan görürsün arka kapağın nasıl açıldığı fotolarla gösterılmış....
"arka kapak açma" diye arattım ama resimleri görmedim..? pil değiştirme die arat rahatca bulursun...
arkadaslar benim soruma da cevap verin nolurrr...
quote:
Orjinalden alıntı: mischa
arkadaslar hepinize selamlar. bende hevesle i phone umu gitti gidiyordan aldım. aladıgım arkadas cok acık sozluydu bugun yarın kapanır aman pasaportla kaydınızı yaptırın dedi. telefon 7 mayısta turkcell le calısıyordu. biz 8 mayısta kayıt ettirdik. 9 mayısta telefon kapandı. (servis yok ). her neyse turk telekomu aradık. turk telekom imeide bir sorun yok operatorunuzle gorusun dedi. turkcellde "beyaz liste" de siniz. bir sorun olmaması lazım"belkide cok kritik bir tarihte gelmişssinizdir. telefonunuz yarın (11 mayısta ) açılır bence " dedi. forunmları okurken değişik operatorleri denemekte fayda olacagını dusundum. avea hattımı taktım, tıkır tıkır çalışıyor. elbette biliyorum ki bu imei bloklanmasının kapanıp açıldığı anlamına gelmiyor. yani avea daha imei yi engellememiş olabilir.
yani ben her iki taraftada kayıtlıyım. her iki tarafta sorun yok diyor.
ancak forumları okudukca endişelenmeye başladım. 1. telefonumu yere düşürmedim. antande sorun yok 2. telefonum kayıtlı 3. jail lock kırık
acaba hiç endişelenmemeliyim ve biraz daha mı beklemeliyim. yoksa............................
Selam arkadaşlar. Sim kartımda eski telefonumda çalışıyo yani yanmamış ben de arka kapağı açmayı denedim ama pekte kurcalamak istemediğimden açamadım(ne olur ne olmaz). Turkcell'lere götürsem orada yapabilirlermi ? Olmadı doğubanka götürücem çünkü.
Bide pasaport kaydı ne işe yarıyo acaba ?
Ne yapmam lazım sizce ? Bu konuyu halleden arkadaşlar yardımcı olurmsunuz ?
merhaba arkadaslar.. bende yurtdisindan bir telefon aldim. iphone olmamasina karsin yukaridaki problemlerle karsilastim... once telefonu unlock yaptirdim tum hatlarla calisiyordu. daha sonra tel kapandi. kayit ettirdikten sonra sadece vodafona ile calismaya basladi.. ustelik ben kayit islemini turkcell de yaptirdim.. turkcell vodafona ve avea yi aradim bana simkilitlidir dediler... ama alakasi yok sim unlock yaptirdim cunku telefon t-mobile dan baska hatti kabul etmiyordu... bu konuda bi cevap yazarsaniz cok sevinirim
sunuda ekleyeyim... turkcell ve avea simkartlarim diger telefonlarda calisiyor sadece HTC-Juno da servis yok diyor...
bende de aynı sorun var. avea takıyorum servis yok diyo.uyarı mesajı çıkarıp sınırlanmış ağ lutfen baska ağ secin diyor.aveayı arayıp durumu anlattım bana geri doneceklerini soylediler ama 2 gundur bir gelişme yok.baska hatlarla calısıyor ayrıca avea hattımda baska telefonlarda çalısıyor.bu durumda %99 telefonda sorun var. hiç yere düşmedi,unlock edildi ve kayıtlıdır.yardımcı olursanız sevinirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme