Bildirim
no service problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
telefonu unlock ettiğinden eminmisin. eğer cevabın evetse ya simcard yanmıştır veya eskidir, yada telefonun kayıtsızdır kapanmıştır. -
telefonu unlock ettim simi yeni simplus aldım telefon kayıtlı telefonum 1.1.3 -
aynı sorun bendede oldu kardeş kayıtsız kaldı hayla bekliyorum eyer açılmassa sim cardım yanmışturquote:
Orijinalden alıntı: dx7dx7
telefonu unlock ettim simi yeni simplus aldım telefon kayıtlı telefonum 1.1.3 -
yapacagın şey çok basit başka bir firmanin kartını takacaksın.quote:
Orijinalden alıntı: bırgungeridonecegim
aynı sorun bendede oldu kardeş kayıtsız kaldı hayla bekliyorum eyer açılmassa sim cardım yanmıştur
Alıntıları Göster
eğer çalışırsa senin turkcell kart cort olmuştur.
yokeğer yine çalışmazsa o zaman ya telefonun kırılmamış yada telefonun kaydında bir problem vardır
-
kardeş aynısı bende oldu başka sim kart taktım çalıştı ama avea hattım çalışmadı sim kartım yanmış kart değişimi ile problemi aşacağna inanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: mbs02
yapacagın şey çok basit başka bir firmanin kartını takacaksın.
yokeğer yine çalışmazsa o zaman ya telefonun kırılmamış yada telefonun kaydında bir problem vardır
Alıntıları Göster
-
arkadaşım senin dediğini ben anlaıyorum insanlar okumadan cevap veriyorlar ..quote:
Orijinalden alıntı: mbs02
yapacagın şey çok basit başka bir firmanin kartını takacaksın.
Alıntıları Göster
1: arkadaş demişki turkcel varken no service ye düşüyor ..
yani kayıtsız değil simkart çalışıyor unlock yapılmış bunları doğru okuyan herkes anlamalı..
şimdi sorun öncelikle yazılımsalda olabiliyor donanımsalda .. yazılımsal olarak powermanagement te bir kod şebeke aramayı kapatıyor ve şebeke gidiyor aynı tuş kilidi devreye girince şebeke gitmesi gibi .. aradım bi türlü bulamadım ama bendede var incelemekteyim hala bakıyorum ..
2: sebep telefonun arka kısmındaki siyah plastiğin altında aten kısmı var .. eğerki düşürme vs başına geldi ise orada bazı devreler birbirine değiyor ve kısa devreye sebep oluyor çözümü kapağı açıp oraya etkileşimi engelleyecek basit bir bant yapıştırarak ile olabiliyor ..
şimdi öncelikle şunu düşün o anlattığım siyah kısım zedelenecek şekilde telefonunu düşürdünmü
yani illa çok sert düşmesi gerekmez hafifi çarpma ile bile olabilecek 20-30 cm den düşme bile olur..
yok eğer böle bişey olmadı ise yazılımda bir sorun vardır ..
yukarda anlattığımdan farklı yazılısal sebeplerden dolayı ABD deki ATT ve apple servisine çok başvuran var.. telefonların yenilerini veriyorlarmış ama sebebein tam olarak ne olduğu hakkında verilen bi bilgi yok..
refurbished satılan iphone ların büyük kısı bu sebepten toplananlar ..
yani kısacası yazılımsalsa bulunmasını bekleyecen yok düşme vs ise içini açtırmaka başka çaren yok ..
şansını sonreklamım ile bitireyim şansını bide burada dene ..
www.iphoneburada.com
-
telefonu dusurdum dogru acıp denemem lazım ilginiz icin coktesekur ederimquote:
Orijinalden alıntı: xendaba
arkadaşım senin dediğini ben anlaıyorum insanlar okumadan cevap veriyorlar ..
yani kayıtsız değil simkart çalışıyor unlock yapılmış bunları doğru okuyan herkes anlamalı..
şimdi sorun öncelikle yazılımsalda olabiliyor donanımsalda .. yazılımsal olarak powermanagement te bir kod şebeke aramayı kapatıyor ve şebeke gidiyor aynı tuş kilidi devreye girince şebeke gitmesi gibi .. aradım bi türlü bulamadım ama bendede var incelemekteyim hala bakıyorum ..
2: sebep telefonun arka kısmındaki siyah plastiğin altında aten kısmı var .. eğerki düşürme vs başına geldi ise orada bazı devreler birbirine değiyor ve kısa devreye sebep oluyor çözümü kapağı açıp oraya etkileşimi engelleyecek basit bir bant yapıştırarak ile olabiliyor ..
şimdi öncelikle şunu düşün o anlattığım siyah kısım zedelenecek şekilde telefonunu düşürdünmü
yani illa çok sert düşmesi gerekmez hafifi çarpma ile bile olabilecek 20-30 cm den düşme bile olur..
yukarda anlattığımdan farklı yazılısal sebeplerden dolayı ABD deki ATT ve apple servisine çok başvuran var.. telefonların yenilerini veriyorlarmış ama sebebein tam olarak ne olduğu hakkında verilen bi bilgi yok..
yani kısacası yazılımsalsa bulunmasını bekleyecen yok düşme vs ise içini açtırmaka başka çaren yok ..
www.iphoneburada.com
Alıntıları Göster
-
peki karde ayni sorun bendede var avea calismiyor telsim calisiyor bu neden oluyor?quote:
Orijinalden alıntı: dx7dx7
telefonu dusurdum dogru acıp denemem lazım ilginiz icin coktesekur ederim
Alıntıları Göster -
bu söylediğiniz arkadaşınkinden farklı sizinkinin çalışmama nedeni avea şirketinin ne kadar dandik olmasından ileri geliyorquote:
peki karde ayni sorun bendede var avea calismiyor telsim calisiyor bu neden oluyor?
Alıntıları Göster
telefonunuz kayıt dışı ise TK operatörlere bilgi verir derki bu İMEİ kayıt dışı servis verme turkcel bu bilgileri en kısa zamada girer ilk kapanan şebeke turkcell olur hattınız turkcell ile kapanır ama avea da bu bilgi sisteme girilene kadar aradan 1 hafta daha gecer aynı işlem tersi içinde gecerlidir .
kapandı telefonunuz TK derki ey operatörler bu imei kayıt yaptırdı bunu açın turkcell hemen girer telefonunuz açılır aveanın keyfi gelip sisteme bu bilgiyi girip hattınızı kullanıma açması artı bi 10 günü bulur ..
yok derseniz benimki hiç kayıt yapılmadığından kapanmadı vs avea kartınızı yenileyin derim ..
şuda olabiliyor siz turkcell ekstraya kayıt yaptırdınız bilgi tk ya gidene kadar tk bilgileri gelene kadar operatörlere kapama bilgisini veriyor turkcell kayıt yaparken kendi sebekesinede bilgiyi giriyor o kapanmıyor ama aveaya bilgi gidene kadar önce kapanıp sonra açılması beklenyor ..
umarım açık bilgi olmuştur krışı görünsede sistem asit ama işleyiş çok yavaş..
-
kardeş ne diyim emek vermiş bunu yazmışsın allah razı olsun aslında biraz benzesede senin dediğin gibi oldu telefon vodafone turkcelle açık aveaya değil avea yı aradım bana onay kodunu ver dediler verdim telefonuz aveya 2 gün sonra açılacaktır dedi dediğim laf bu oldu peki turkcell ve vodafone a neden bu kodu vermedim dedim bana gelen cevap biz avea yız : ayrıca tell deki kadının utanmazlığ cabasıquote:
bu söylediğiniz arkadaşınkinden farklı sizinkinin çalışmama nedeni avea şirketinin ne kadar dandik olmasından ileri geliyor
telefonunuz kayıt dışı ise TK operatörlere bilgi verir derki bu İMEİ kayıt dışı servis verme turkcel bu bilgileri en kısa zamada girer ilk kapanan şebeke turkcell olur hattınız turkcell ile kapanır ama avea da bu bilgi sisteme girilene kadar aradan 1 hafta daha gecer aynı işlem tersi içinde gecerlidir .
kapandı telefonunuz TK derki ey operatörler bu imei kayıt yaptırdı bunu açın turkcell hemen girer telefonunuz açılır aveanın keyfi gelip sisteme bu bilgiyi girip hattınızı kullanıma açması artı bi 10 günü bulur ..
yok derseniz benimki hiç kayıt yapılmadığından kapanmadı vs avea kartınızı yenileyin derim ..
şuda olabiliyor siz turkcell ekstraya kayıt yaptırdınız bilgi tk ya gidene kadar tk bilgileri gelene kadar operatörlere kapama bilgisini veriyor turkcell kayıt yaparken kendi sebekesinede bilgiyi giriyor o kapanmıyor ama aveaya bilgi gidene kadar önce kapanıp sonra açılması beklenyor ..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xendaba
bu söylediğiniz arkadaşınkinden farklı sizinkinin çalışmama nedeni avea şirketinin ne kadar dandik olmasından ileri geliyor
-
aynı sorunla bi kaç gündür uğraşıodum. bi kaç kere hattı çıkardım, kapattım açtım düzeldi. anlayamadım vallaha.quote:
kardeş ne diyim emek vermiş bunu yazmışsın allah razı olsun aslında biraz benzesede senin dediğin gibi oldu telefon vodafone turkcelle açık aveaya değil avea yı aradım bana onay kodunu ver dediler verdim telefonuz aveya 2 gün sonra açılacaktır dedi dediğim laf bu oldu peki turkcell ve vodafone a neden bu kodu vermedim dedim bana gelen cevap biz avea yız : ayrıca tell deki kadının utanmazlığ cabası
quote:
Orjinalden alıntı: xendaba
Alıntıları Göster
hattan değil. 1.1.3 ten herhalde. bilmiyorum.
-
Bende de sorun bugün başladı, yukarıda yazılanları okudum ama öyle bir düşme olayı falan yok. Hattım avea, versiyon 1.1.3, bir haftadır sorunsuz kullandığım iphone um bugün ana ekranda "Tamir gerekli, iphone dışardan aranamaz" gibi bir hata mesajı vermeye başladı. Bu haldeyken "service yok" uyarısıda oluyor. Kapatıp açıyorum sorun düzeliyor ama birkaç saat sonra yine aynı:( Bu forumun neredeyse okumadığım başlığı kalmadı ama benzer bir hata mesajıyla karşılaşan görmedim. Problemin çözümü için yardımcı olursanız sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: CanTasci
aynı sorunla bi kaç gündür uğraşıodum. bi kaç kere hattı çıkardım, kapattım açtım düzeldi. anlayamadım vallaha.
hattan değil. 1.1.3 ten herhalde. bilmiyorum.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sualptanyel -- 14 Mart 2008; 21:18:40 >
-
arkadasım ılgın ve ugrası ıcın tesekkurlerquote:
arkadaşım senin dediğini ben anlaıyorum insanlar okumadan cevap veriyorlar ..
www.iphoneburada.com
Alıntıları Göster
bendee ayn problem var
farklı sım kartlarıyla denıyorum yıne aynı problemı yapıyor (servıs yok) ımeı sorguluyorum kayıtlı dıyor en son ıhtımal kalıyor telefonun arka kapagını acıp ıcıne bakmak . nasıl acarım yada bu problemı cozmek ıcın gereken yazılımı bulabıldınızmı
tesekkurler
bır haftadır telefon off durumda tabıkıde bendeofffffffffffffffffff
-
İphonunuzda installer bölümüne gelip uninstal yazan yere basın ve oarada sebeke logoları yazan bi program var o programı silin ve sorun düzelir inşlah.. ve bana da bir iki teşekkür edersiniz belki...quote:
Orijinalden alıntı: GADA81
arkadasım ılgın ve ugrası ıcın tesekkurler
bendee ayn problem var
farklı sım kartlarıyla denıyorum yıne aynı problemı yapıyor (servıs yok) ımeı sorguluyorum kayıtlı dıyor en son ıhtımal kalıyor telefonun arka kapagını acıp ıcıne bakmak . nasıl acarım yada bu problemı cozmek ıcın gereken yazılımı bulabıldınızmı
tesekkurler
bır haftadır telefon off durumda tabıkıde bendeofffffffffffffffffff
Alıntıları Göster
-
arkadaslar hepinize selamlar. bende hevesle i phone umu gitti gidiyordan aldım. aladıgım arkadas cok acık sozluydu bugun yarın kapanır aman pasaportla kaydınızı yaptırın dedi. telefon 7 mayısta turkcell le calısıyordu. biz 8 mayısta kayıt ettirdik. 9 mayısta telefon kapandı. (servis yok ). her neyse turk telekomu aradık. turk telekom imeide bir sorun yok operatorunuzle gorusun dedi. turkcellde "beyaz liste" de siniz. bir sorun olmaması lazım"belkide cok kritik bir tarihte gelmişssinizdir. telefonunuz yarın (11 mayısta ) açılır bence " dedi. forunmları okurken değişik operatorleri denemekte fayda olacagını dusundum. avea hattımı taktım, tıkır tıkır çalışıyor. elbette biliyorum ki bu imei bloklanmasının kapanıp açıldığı anlamına gelmiyor. yani avea daha imei yi engellememiş olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: CaReTTa_99
İphonunuzda installer bölümüne gelip uninstal yazan yere basın ve oarada sebeke logoları yazan bi program var o programı silin ve sorun düzelir inşlah.. ve bana da bir iki teşekkür edersiniz belki...
Alıntıları Göster
yani ben her iki taraftada kayıtlıyım. her iki tarafta sorun yok diyor.
ancak forumları okudukca endişelenmeye başladım.
1. telefonumu yere düşürmedim. antande sorun yok
2. telefonum kayıtlı
3. jail lock kırık
acaba hiç endişelenmemeliyim ve biraz daha mı beklemeliyim. yoksa............................
-
iyi günler arkadaşlar.bende de "servis yok" yazısı çıkıyor ben telefonumu açtırmıştım 2 ay filan oldu. iphonu düşürdüğüm gün çalışıyodu ama ertesi sabahı "servis yok" yazısı çıktı.. anlattıklarınıza göre sorun antende peki arka kapağı nasıl açıcazquote:
Orijinalden alıntı: mischa
arkadaslar hepinize selamlar. bende hevesle i phone umu gitti gidiyordan aldım. aladıgım arkadas cok acık sozluydu bugun yarın kapanır aman pasaportla kaydınızı yaptırın dedi. telefon 7 mayısta turkcell le calısıyordu. biz 8 mayısta kayıt ettirdik. 9 mayısta telefon kapandı. (servis yok ). her neyse turk telekomu aradık. turk telekom imeide bir sorun yok operatorunuzle gorusun dedi. turkcellde "beyaz liste" de siniz. bir sorun olmaması lazım"belkide cok kritik bir tarihte gelmişssinizdir. telefonunuz yarın (11 mayısta ) açılır bence " dedi. forunmları okurken değişik operatorleri denemekte fayda olacagını dusundum. avea hattımı taktım, tıkır tıkır çalışıyor. elbette biliyorum ki bu imei bloklanmasının kapanıp açıldığı anlamına gelmiyor. yani avea daha imei yi engellememiş olabilir.
yani ben her iki taraftada kayıtlıyım. her iki tarafta sorun yok diyor.
ancak forumları okudukca endişelenmeye başladım.
1. telefonumu yere düşürmedim. antande sorun yok
2. telefonum kayıtlı
3. jail lock kırık
acaba hiç endişelenmemeliyim ve biraz daha mı beklemeliyim. yoksa............................
Alıntıları Göster
-
Formu araştırırsan görürsün arka kapağın nasıl açıldığı fotolarla gösterılmış....quote:
Orijinalden alıntı: eatess
iyi günler arkadaşlar.bende de "servis yok" yazısı çıkıyor ben telefonumu açtırmıştım 2 ay filan oldu. iphonu düşürdüğüm gün çalışıyodu ama ertesi sabahı "servis yok" yazısı çıktı.. anlattıklarınıza göre sorun antende peki arka kapağı nasıl açıcaz
Alıntıları Göster
-
saolunquote:
Orijinalden alıntı: DOBERDEN
Formu araştırırsan görürsün arka kapağın nasıl açıldığı fotolarla gösterılmış....
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: DOBERDEN
Formu araştırırsan görürsün arka kapağın nasıl açıldığı fotolarla gösterılmış....
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: DOBERDEN
"arka kapak açma" diye arattım ama resimleri görmedim..?
Benzer içerikler
- iphone konum çalışmıyor
- iphone garantiden değiştirme taktikleri
- applecare türkiye"de geçerli mi
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- final cut pro fiyat
- ios 18 almayacak telefonlar
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- ios 18.2 ne zaman gelecek
- iphone 14 pro kamera özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X