Şimdi Ara

no service sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. 2.0 a pwnage programı ile geçtim. yönergeleri birebir izlememe ve hiç bir hata mesajı almamama rağmen no service yazıyor telefonda. fikri olan var mı?

• daha önce fake imei'mi kullanıyordun?
  • imei sorunun olabilir yada kartınla ılgılı bir sorun ılk bunlara bak olmadı yönergelerdn birşeyi kesın yapmamıssındır kolay gelsın
  • Dostum aynı sorunu bende yaşadım birkaç gün önce bizim imei fake imiş haberim yok tabi bende 2.0 versiyonu atınca no service sorunu başladı ben fake imei olayına uyandığımda telefon 9-10 format yemişti ondan sonra denemek için 1.1.4 e düşürüp benim çalınan telefonun imeisini girdim no service sorunu kalmadı daha sonra fake imei ile update olayını araştırdım ingilizanahtarı.com da buldum sağolsun arkadaş resimli olarak açıklamış yönergeleri doğru uygularsan sorunsuz 2.0 a geçersin ama sana önce bir imei lazım ondan sonrası kolay yada mevcut imei yi kayıt ettirmen lazım.
  • evet arkadaşlar fake imei yüzündenmiş problem. şimdi bunun üzerinde çalışmam lazım. sizlere haber veririm gelişmeleri.
  • aynı sorun ben de vardı fake imei için özel firmware var 2.0 için onu yükleyeceksin. tabii 2.0 dan 1.1.4 e geri dönüş kastırmıştı bayağı beni :)
  • Selamlar herkese,

Cihazin imei sinin fake mi gercek mi oldugu nasil anlasilir?

Tesekkurler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iphonist

Selamlar herkese,

Cihazin imei sinin fake mi gercek mi oldugu nasil anlasilir?

Tesekkurler,

imei sorgulama sayfasından bakabılırsın
    http://imei.tk.gov.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.