Bildirim
No Time To Die (Bond 25) | Daniel Craig (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Son dönem Bond filmlerinde anlayış değişmiş ve ileri teknolojik! olgular ya da uçuk kaçık zımbırtılar pek kullanılmamıştı. Sanırım bu filmde biraz göreceğiz. Farlardan çıkan çoklu namlu filan
Ve Rami Malek ... Bu herif benim için ikinci Jamie Foxx olacak sanırım. İyi oyuncular olabilirler ama bana fena halde itici geliyorlar. -
Fragman çok iyi özellikle çekim açıları süper olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
filmin soundtrack'i çöp. billie denen gerizekalıya nasıl emanet edildi aklım almıyor allah belanızı versin. you know my name'den nereye geldik
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Filmin dandik olacağı şarkıdan belli
bir an önce gelsin be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjacob -- 20 Şubat 2020; 9:36:54 > -
istiyorlarsa her yıl grammy ödülü versinler bu kız james bond filmi için ne şarkı yapabilir ne de söyleyebilir böyle bir kabiliyeti yok -
Film iyi olsunda şarkı ikinci plandaki işquote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader
istiyorlarsa her yıl grammy ödülü versinler bu kız james bond filmi için ne şarkı yapabilir ne de söyleyebilir böyle bir kabiliyeti yok
Güzel olmasada olur.
James Bond ağır çekimde çatışmaya girip, yaralanıp ölürken tam arkada çalacak şarkı olmuş
Daniel Craig'e o kadar alıştım ki son James Bond olarak izlemek gerçekten cok uzucu bir durum. Bu filmden sonra uzun bir süre James Bond filmi gormucez galiba.
Bond filmlerini severim ama abartılı film serilerinden biri, füze mermi vız gelir arasından kolayca sıyrılır hep, Daniel Craig Bond karekteri olarak çoğundan iyiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Şubat 2020; 12:39:18 > -
2 saat 45 dakika olacakmış
-
hicbirseyi begenmeyen eksiciler filmin muhtesem oldugunu soyluyor.
bu film Sinema'da IMAX'da izlenir
-
Filmi izledim çök övülmüş ama ben tüm serilerin izleyen biri olarak biraz zayıf buldum,
Daniel craig olmasa onuda vermezdim
10/6.5 puanım
Bakma onlara. Ekşiye bakarak film dizi izlenmez bence. Överler ama b*k gibidir. Yere gömerler ama ana temayı anlayamaz bile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Film güzeldi , sinemada izlenir kesinlikle ,
10/8 hakediyor
Sinemada izlemeye layık bir film. Bond adını hakkıyla taşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 7 Ekim 2021; 19:6:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X