Şimdi Ara

No touch lazer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • No touch lazer yaptırmayı düşünüyorum veya daha hızlı sonuç alınan acısız bir yöntem varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 23 Ağustos 2019; 17:41:47 >

• No touch dediğiniz yöntem trans prk olarak geçer. Kornea kalınlığı ince olan hastalar için oneriliyor. İyileşme süreci daha uzun sürer. Operasyon tipini hekiminizin önermesi daha uygun olacaktır. Benim tavsiyem operasyon geçirecekseniz 3 büyük şehirde bilinen bir hekime muayene olmanız. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun özer kavalcıoğlu yapıcak umarım iyi geçer sonuçları yazıcam siz nediyorsunuz ?

1
    2
    3 gün yazıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 11 Ekim 2019; 5:15:24 >
  • Yazdiklaeimi zor goruyorum 1 inci gun tam net lisyo bulaniklasiyo canim aciyo fena No touch lazer
    Gozlukle dolaaiyorum isikta gozum agriyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 gun agri gecti hafif acima vardi isik hasasiyeti fenaydi ekranada bakamiyordum bir sure sonra yazilar bulaniklasiyodu o yuzden tum gun yatip uyudum yrmek yedim onu bilr canim istemedi su icmek rahatlatiyordu sadece

3 gun oglen cok az fark hissetim isik hasasiyeti yine vardi ekrana bakamiyordum ama diger gune nazaran daha iyi gibiydi aksama dogru gozum biraz daha rahatladi isik hasasiyeti azaldi ama gorusum halen bulanik cok iyi degil 50% 60% ama ekrana bakabiliyorum yakinlasinca rahat goruyorum arada bulaniklasiyo ama cok az
    Not karanlikta yatip kalkiyorum 3 gundur gunesi daha gormedim panjurlar kapali loş bi lamba var
    No touch lazer

4 uncu gun yarin bakalim ne olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 14 Ekim 2019; 1:2:26 >

• lensler çıktı bugün yine bulanık görüyorum görüntü gidip geliyordinlenmek şart
  • 15 gün dün efsane göz kuruluğu vardı öyle böyle değil başım baya bi dönüyor rahatsız etti 31 inde randevum var dinlenicemo güne kadar nargile puro felan içtik acaba ondanmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boya BY-M1 Yaka Mikrofonu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmis olsun hocam son durum nedir

• Hocam az bi duzelme var net gorrbiluyorum fakat uzaktaki kucuk yazilar hafif bulanik bugun sol gozum agriyo neden bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardstyler

Hocam az bi duzelme var net gorrbiluyorum fakat uzaktaki kucuk yazilar hafif bulanik bugun sol gozum agriyo neden bilmiyorum
    Son durum nedir, bir devlet hastanesine gidip göz ölçümü yaptırdınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Son durum nedir, bir devlet hastanesine gidip göz ölçümü yaptırdınız mı?

Alıntıları Göster
    ilaçlar bitti şuan net görüyorumda bi tuhaflık var gibi doktora gidip göstericem
  • yi akşamlar bende kaynarca veni vidi Veysi öneride no touch oldum 15 gün oldu daha olalı bi kaç sorum var yardımcı olur musun kaç gün sonra tam olarak net görmeye başladın sıfırlandı yani

• frkn-34 F kullanıcısına yanıt
    herhangi bir sıkıntı mı var acaba sorunuz nedir?
    Bende venividide olmayı düşünüyorum da..

• Kusura bakmayın yazamadım baya zaman geçmiş

Gözlerde kuruluk varmı bende baya var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 1 Aralık 2020; 19:14:57 >
  • Selamlar bende yaklaşık 1.5 ay önce oldum. Şuan sol gözüm gayet iyiyken sağda bulanıklık var çok can sıkıcı. Acaba benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Doktor gayet normal sadece sağ gözün daha yavaş iyileştiğini söyledi. Benzer deneyim yaşayanlar var ise bilgi almak isterim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.