Merhaba arkadaşlar. Gözlerimde 1.75-2.00 arası miyop ve 0.50 astigmat vardı. Gözlük kullanmaktan rahatsız olduğum için ve 10 sene önce i-lasik yöntemiyle ameliyat olduğum için sadece no touch (prk) ameliyatı olabileceğim yönünde bilgilendirme yaptı doktor. Ben de no touch ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra bir süre bulanık göreceğim söylenmişti. Bugün 16. gün ancak hala bulanık görme sorunum var. Özellikle yakındaki metinleri okuma, bilgisayardaki metinleri okuma işkence gibi. İnternette baktığımda ortalama 1 ay denmiş iyileşme süreci ama genelde insanlar 10. günden sonra vs. berrak görüntüye kavuşmuş. Daha önce yakını çok net görebiliyordum. Ben yine görüntünün biraz daha düzelebileceğini ancak asla berrak bir görüntüye kavuşacağını düşünmüyorum biraz korkuyorum bu yüzden. Yakından bilgisayardan oyun oynamak bile işkence oldu. Bu ameliyatı geçiren ve deneyimlerini aktarabilecek (örneğin bende 23. günde düzeldi ya da 2 sene önce oldum hala düzelmedi gibi) biri var mı acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 6 Mayıs 2024; 10:54:47 > |
Bildirim