bir süre önce güvenlik kameramız çalındı . yerine HiLook DVR-104G-F1 4 Kanal 1 Ses 1080p Hibrit Kayıt Cihazı aldık . ayarları yaptık,taktık fakat kameralardan görüntü gelmiyor ekran karanlık ve No video yazıyor . Kameralarda geceleyin kırmızı bir ışık yanardı o yanmıyor şimdi mesela . trafodan arıza olabilir mi ? ne yapmak lazım ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 12 Mart 2022; 18:59:54 > |
No Video Hatası
-
-
Kameraların besleme adaptörü çalışmıyor, 10 amper başka bir adaptör takın.
-
şu üründen aldım taktım . sorun hala devam ediyor . ne olabilir ?
urun.n11.com12V 10A Metal Slim Kasa Gerçek 10 Amper Bakır Sargı Adaptör Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/guvenlik-kamerasi-aksesuarlari/12v-10a-metal-slim-kasa-gercek-10-amper-bakir-sargi-adaptor-P207147193
-
@Makrotek kullandığımız kamera da şu modeldir.
AV-DS2CD1001
• Sensör :1/4” Progressive Scan CMOS
• Çözünürlük : 1MP ( 1280 X 720 )
• Lens : 2.8 mm Sabit Lens
• IR Mesafesi: 30 m IR
• DWDR / BLC/3D DNR/Mirror/ROI
• Güç Girişi : 12V DC , PoE (802.3af)
• Çalışma Koşulları : -30 °C + 60 °C
• Koruma Sınıfı : IP67
• Onvif Full Member • H.264
• Boyutlar (mm) : 69,1 x 66 x 172,7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 13 Mart 2022; 15:12:37 > -
Aldığınız cihaz DVR yani analog kameralar için, kameranız ise IP kamera. O cihaz ile kullanamazsınız nvr almalısınız ya da kameraları değiştirip ahd kamera alacaksınız.
-
Ayrıca ip kameraları dvr'a nasıl bağladınız kablo altyapısı farklı o da büyük başarı -
Siz İp kamera deyince bir merdiven bulup kameranın etiketini çektim . uzaktan bir kaç rakam okuyup üreticinin sitesinden görsele göre aha budur demiştim ,değilmiş.
üreticinin sitesinde özellikler şöyle :
1080P,2.0MP 1/2.8" AHD CMOS, 36pcs IR LED,3.0MP 3.6mm lens, Plastik Kasa, İç Dış Mekan MP High Definition Kamera, Analogy HD 3DNR, ANTIFOGGY, DWDR, AGC, 35-40M IR Mesafesi, “4in1”(AHD+CVBS+CVI+TVI), UTC kontrol, IP66, Ağırlık 0,25KG, Boyutlar: 163mm*68mm*60mm
Şimdi bu arkadaşa linkini attığın adaptörden alıp değiştirdim yine no video yazıyor ekranda. youtube dan videolara baktım,vatandaş taktığı gibi çat diye görüntü geliyor. nedir bunun derdi ?
-
Kameralara akımı ters bağlayıp kameraları yaktınız muhtemelen. Yoksa çalışması gerekirdi, mod farklı olabilir belki ama gene de görüntü gelirdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X