Şimdi Ara

SAMSUNG ACCOUNT İŞLEME HATASI PROBLEMİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Samsung Galaxy Grand Neo cihazımda Samsung hesabımı kaldırıp tekrar oturum açmak istediğimde email adresimi ve şifremi yazdıktan sonra oturum açılıyor diye yazıyor ve arkasından işleme hatası diyor.Yeni hesap açayım dedim yine aynı problemle karşılaştım.Bir türlü tekrar oturum açamadım Samsung hesabında.Bu kadar yıldır kullanıyorum ve ilk defa böyle bir hatayla karşılaştım.Bu durum beni çıldırttı.Belirttiğim gibi yeni oturum açmaya çalıştığımda da durum aynı.Samsung firmasına mail attım.Cevap olarak şifrenizi sıfırlayın ya da yeni oturum açmayı deneyin diye yazdılar.Zaten ben bunların hepsini yaptım.Sebebini anlayamadım bir türlü.Yardımcı olursanız memnun olurum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

SAMSUNG ACCOUNT İŞLEME HATASI PROBLEMİ

Samsung Account'unuza giriş yapamıyor veya işlemlerinizi tamamlayamıyor musunuz? Sizler için en yaygın Samsung Account işleme hatalarını ve bunları nasıl çözeceğinizi derledik:

• Samsung Account giriş yapamıyorum: Şifrenizi hatalı girmiş olabilirsiniz. Doğru şifrenizden emin olun ve tekrar deneyin.
    • Samsung Account işleme başarısız: İnternet bağlantınızı kontrol edin. Zayıf bir sinyal veya bağlantı kopukluğu işleme hatalarına neden olabilir.
    • Samsung Account web sayfası yüklenemedi: Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyin. Bu, geçici sorunları çözmeye yardımcı olabilir.
    • Samsung Account şifre kabul etmiyor: Şifrenizi sıfırlamayı deneyin. Samsung Account web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden şifre sıfırlama işlemini başlatabilirsiniz.
    • Samsung Account açılmıyor: Uygulamayı Güncelleyin. En son Samsung Account uygulamasına sahip olduğunuzdan emin olun.
    • Samsung Account id veya şifre geçersiz: Hesap bilgilerinizde bir hata olabilir. Bilgilerinizi tekrar kontrol edin ve gerekirse düzeltin.
    • Samsung Account hata veriyor: Bu belirsiz bir hatadır ve çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İnternet bağlantınızı kontrol edin, cihazınızı yeniden başlatın veya Samsung Destek ile iletişime geçin.

Bu adımları uyguladıktan sonra hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla yardım için Samsung'un resmi destek kanallarına başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.
    *Telefonu kapatıp açın.

2.
    *Uygulamalar>Sistem Uygulamaları>Samsung Account>Verileri sıfırlayın/Önbelleği temizleyin.
    *Telefonu kapatıp açın.
  • Değerli Arkadaşım,

Aynı şey şu anda benim de başıma geldi. Dünden beri araştırıyorum, yapamadım, nasıl aştın bu sorunu, bana yardımcı olabilir misin lütfen?
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Telefon format pozisyonunda iken, yani içindeki herşey silinmiş ve yeniden kurulmakta iken, nasıl olacakta uygulamalar vs. ye girebileceğiz?
  • çözüm bulan var mı
  • Aynı sorunla saatlerdir mücadele ediyorum ve webden giriş yapabildiğim halde samsung uygulama mağazasından giriş yapamıyorum "işleme başarısız"
  • merhaba
    bu konuyu çözen arkadaşlar var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternet tarayıcıdan samsung accounts ' a girin ve yeni bir hesap oluşturun. Daha sonra oluşturduğunuz bu yeni hesapla giriş yapın ve gerekli eşitlemeleri yaparak işleminizi tamamlayın.
  • kbulutr K kullanıcısına yanıt
    Yanlış koca sistemin tüm yedeği lazım.yenisini ben de açmasını bilirim.zaten başka bir hesap kurdum ama benim yedeklerim bana gerekiyor
  • bendede aynısı oldu nasıl aştınız bu sorunu
  • z.turk30 kullanıcısına yanıt
    ben yeni hesaplada telefondan giriş yapamıyorum..
  • Yeni hesap ile şuan kullanıyorum.eski hesap verilerime ulaşmak isterdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.