Şimdi Ara

NOAH AZALTMA BAKIMINDAN SONRA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • isimsiz senle burda polemiğe girmeyeceğim... Belliki şuan o GB'leri gördüğün falan yok. Ha olsaydı eğer sende burada ağlanırdın herkes gibi... Zaten sinirim tepemde ters birşey söyleyipde seviyesizlik etmek istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß@TÚ

quote:

Orjinalden alıntı: S A H

quote:

Hayatında 2gb görmemişler için harika haber... Tam 90GB gitti!!! GB Karşılığı sattığım itemimden aldığım 120GB'nin 90GB'si silinmiş! Ama ben bunun acısını iyi çıkarırım... Atacağım ticket'a cevap gelmezse oyuna verebileceğim her tür zararı vereceğim

Ne zarar verebilirsin ki?

Bu oyunda neler dönüyor sizin haberiniz yok, sadece tanınmış eski ve güçlü bir clanda bi süre dolaşmanız ufak bir kısmını görmenize yeter. Tabi bunu yapabilecek charda lazım

Evet sağlam bir karekter lazım benim sağlam karekterim 83 lvl karekterim yok olmayacakta oyuna sizin ki kadar ayıracak vaktim yok arada girer 1 saat dostlarımla pk atarım bdw lere katılmaya çalışırım o kadar boş adam boş laf.

• Sonra diyolar herşeyden kavga çıkarıyosun ilgi çekmeyemi çalışıyosun
  • quote:

isimsiz senle burda polemiğe girmeyeceğim... Belliki şuan o GB'leri gördüğün falan yok. Ha olsaydı eğer sende burada ağlanırdın herkes gibi... Zaten sinirim tepemde ters birşey söyleyipde seviyesizlik etmek istemiyorum

Kaybettiğin 90 gb nin hesabını milleti aşşağılayarak mı çıkarıcaksın ?
  • quote:

Sonra diyolar herşeyden kavga çıkarıyosun ilgi çekmeyemi çalışıyosun

Moralin bozuk anlıyorum da.
    İlk sen taş attın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BladerMaster

quote:

isimsiz senle burda polemiğe girmeyeceğim... Belliki şuan o GB'leri gördüğün falan yok. Ha olsaydı eğer sende burada ağlanırdın herkes gibi... Zaten sinirim tepemde ters birşey söyleyipde seviyesizlik etmek istemiyorum

Kaybettiğin 90 gb nin hesabını milleti aşşağılayarak mı çıkarıcaksın ?

evet, zevk alıyorum (Bu arada imzan çok ilginçmiş, kendine barkot takıyormusun gerçektede? )

S A H anladığın için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 9 Haziran 2009; 11:02:34 >

• Demekki neymiş bundan sonraki yapıcagımız dupe lerde her karakterin üstünde 10gb tutucaz
  • Gece Bütün İtemlerimi Satmıştım Piyasa Yavaştan Ucuzlamaya Başlamıştı Allahtan Bişey Olmamış tırstım Valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Satriykon

quote:

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

Harika haber

Düpe +9larda silinse süper olacak tadından oynanır artık oyun

su dupelerde silinse
    mukemmel olacakti
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orjinalden alıntı: Satriykon

quote:

Harika haber

Düpe +9larda silinse süper olacak tadından oynanır artık oyun

su dupelerde silinse
    mukemmel olacakti

hiç işlerine gelir mi i.nelerin

anca bizi züzüklemeye devam etsinler

• quote:

Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

Demekki neymiş bundan sonraki yapıcagımız dupe lerde her karakterin üstünde 10gb tutucaz

İyi yönünden bakın, GB'ler pahalanmaya başladı 2 haftaya piyasa %50 düşer. Satın itemleri 10ar 10ar saklayın

• quote:

quote:

Hayatında 2gb görmemişler için harika haber... Tam 90GB gitti!!! GB Karşılığı sattığım itemimden aldığım 120GB'nin 90GB'si silinmiş! Ama ben bunun acısını iyi çıkarırım... Atacağım ticket'a cevap gelmezse oyuna verebileceğim her tür zararı vereceğim

120 gb deil 1200000 gb de gördüm kafanı yorma sen

Ahah isimsiz1111 e 2 gb görmemiş dediLan adamla aynı clandaydık zamanında dimi Burak unconscious

eski nick : iceman002

• gece charı pazara koydum sabah kalktım itemler satılmıstı ama char dc olmustu girdim herşey yerli yerinde daha yeni görüyorum konuyu bende diyorum her sabah gb 3 tl diye bağıran adam bu sabah nerde diye
  • Konu yanlış yerde. Lütfen bölüm kurallarını okuyunuz. goker
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.