Şimdi Ara

Noctua D-14 ile güzel bir anı /GÜNCELLENDİ RESİM EKLENDİ/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 Ocak ayında İnventus firmasından Noctua Nh D-14 model bir soğutucu almıştım.. ilk kullandığım zamanları hatırlıyorumda kasaya sığmamıştı :D Gelelim olaya ben o fanı temizlerken falan ortasındaki fanı kırmıştım onun fanı kırık olsa da öyle bir soğutucu ki tek fanıyla bile oda sıcaklığını geçmeyen masaüstü sıcaklıklara düşürüyordu kışın oda sıcaklığı 15 derece olduğu bir gün ölçtüğümde 15 dereceyi gösteriyordu yani.

Neyse nerden bileyim ben bunun 6 sene garantili olduğunu bi bakayım deneyim şansımı dedim ve inventusla iletişime geçtim ve bana ne yapmam gerektiğini söylediler.

Noctua'ya mail attım kendi hatamla fanı kırdığımı söyledim. Böyle böyle dedim.. avusturalyadaymış bu firma ta ordan bana bedava fanı göndereceklerini söylediler.

Bundan sonra soğutucu alırken noctua firmasınıda aklınızda bulundurun gerçekten şaştım kaldım aradan 4 seneden fazla geçmiş bir işlemcinin yedek parçasını temin edebiliyorlar hemde ücretsiz kullanıcı hatası olsa bile.

Gelince ss çeker paylaşırım 7 -9 iş günü gibi birşeyler dedi neyse az konuyu açmak için mailleşmeyi atayım size.

Attığım mail 1 :

I am gladly using Noctua products. I appreciate all the work you have done with them, they are amazing.

I am writing to you because, I need spare parts form my cooler. My middle fan (the round one) is broken because of my fault. One of the silicon dumper's top 1-2 cm has split away and falled, while removing the fan.

Would you please send me spare parts, round fan in the middle, a silicon and metal clips to attact fan to cooler? I am sorry if I am offending you by asking this, because it is my fault that breaks the fan actually.

Thank you.

Kind regards,

Aldığım Mail 1

You're not offending us with this question. Normally I would have told you to buy a new fan and give us your shipping address so that we can send you the other needed parts that are not available for customers. But because you were so honest I will actually send you another fan. For this please send me your complete shipping address.

Kind regards,
    Emanuel Fankhauser
    Noctua support team

Sonra Maili gönderdim olduda bitti maşallah beklemedeyim :D

Edit: Bugün kargo elime geldi para falanda almadılar :D

resimleri ekledim.

müslümanın müslümana yapmayacağını bunlar yurt dışından yolluyor yav ibretlik paylaşım olarakta tarihe geçsin :D
     Noctua D-14 ile güzel bir anı /GÜNCELLENDİ RESİM EKLENDİ/ Noctua D-14 ile güzel bir anı /GÜNCELLENDİ RESİM EKLENDİ/ Noctua D-14 ile güzel bir anı /GÜNCELLENDİ RESİM EKLENDİ/ Noctua D-14 ile güzel bir anı /GÜNCELLENDİ RESİM EKLENDİ/ Noctua D-14 ile güzel bir anı /GÜNCELLENDİ RESİM EKLENDİ/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riukeen -- 12 Mayıs 2015; 14:37:04 >

• Vay vay vay, hocam notumu 4 puan fazla saymissiniz diyince durustlugun yuzunden sende birakiyorum 4 puani diyen hoca gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemiş bulundum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.