Şimdi Ara

Noctua Fanları Yeni Renk Ve Hız Seçenekleriyle industrialPPC ve Redux Serisi Olarak Güncellendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Noctua yıllardır krem ve kahverengi renk tonlarından ödün vermeden ürünlerini piyasaya sürdü.İlk değişim sinyallerini Computex 2013 de siyah ve gri renkteki fanlarla vermişti. Bugün yayınlanan basın bülteninde detaylar iyice netleşti. Fanlara dikkatli bakınca eski serilerin renklerinin ve hızlarının güncellenerek piyasaya sürüldüğü görülüyor. industrialPPC de 2 farklı fan ve toplamda 8 farklı model bulunurken Redux serisinde 4 farklı fan ve 15 farklı model bulunuyor.

Noctua Fanları Yeni Renk Ve Hız Seçenekleriyle industrialPPC ve Redux Serisi Olarak Güncellendi.

Industrialppc[Protected Performance Cooling] serisi siyah renge sahip ve performanstan ödün vermek istemeyen kişilere hitap ediyor.Serinin adından da anlaşıldığı gibi bu fanlar Endüstriyel ağır işler için tasarlanmış.Kullanılacakları yer düşünülerek toz,su ve yüksek sıcaklıktan korunması için inşa malzemesi olarak cam elyafı takviyeli polimid kullanılmış.NF-A14 ve NF-F12 olarak iki farklı model bulunuyor ve her iki modelde de 2000 RPM ve 3000 RPM hız seçeneklerinin yanında 3 PIN ve 4 PIN olarak da farklı alternatifler var. Industrialppc serisiyle yenilenen renk ve hız seçeneklerine ilave olarak tek fazlı motor yerine üç fazlı motor kullanılmış. Detaylara buradan bakabilirsiniz.

Serinin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz

Redux serisinde temel olarak renk seçeneklerinde değişikliğe gidilmiş ve tüm seri gri renge sahip.Serinin genel amacı maliyeti düşürüp daha aşağı fiyatlarda çözümler sunmak.Bu bağlamda kutu içeriğinde kırpılmalar olmuş ve rulman tipi SSO2 yerine SSO olmuş. 140MM olarak daha önce 120MM fan deliklerine sahip P14 modeli vardı fakat kısa bir süre önce model satıştan çekilmişti. P14 tasarımına sahip kalınarak NF-P14R Redux 1500 PWM modeli sunuldu.Yeni olarak bu seriye katılmış P14S modeli var.P14S yaprak yapısı olarak P14R ile aynı fakat P14R 120MM vida deliklerine sahip yuvarlak bir fanken P14S 140MM vida deliklerine sahip klasik kare bir fan. P14S modelinde NF-P14s redux-1500 PWM,NF-P14s redux-1200 PWM,NF-P14s redux-1200,NF-P14s redux-900 olmak üzere dört farklı seçenek var.

120MM fan cephesinde daha önceden NF-S12B modeli vardı fakat fan tasarımında bir kaç değişikliğe gidilerek NF-S12A modeli çıkartıldı ve NF-S12B modeli pazardan çekildi.Şimdiyse NF-S12B modeli gri renklere bürünmüş şekilde eski kanat tasarımına sahip çıkılarak NF-S12B Redux modeli piyasaya sürüldü. NF-S12B Redux'un NF-S12B redux-1200 PWM,NF-S12B redux-1200,NF-S12B redux-700 olmak üzere üç farklı modeli var.

Serinin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz

Fiyat Listeti :

redux 140mm: EUR 15.90 / USD 19.90
    redux 120mm: EUR 13.90 / USD 17.90
    redux 92mm: EUR 11.90 / USD 15.90
    redux 80mm: EUR 10.90 / USD 14.90
    industrialPPC 140mm IP52: EUR 26.90 / USD 29.90
    industrialPPC 140mm IP67: EUR 29.90 / USD 34.90
    industrialPPC 120mm IP52: EUR 24.90 / USD 26.90
    industrialPPC 120mm IP67: EUR 29.90 / USD 34.9
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Geciktin

http://forum.donanimhaber.com/m_91807233/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Geciktin

http://forum.donanimhaber.com/m_91807233/tm.htm

Link vermedim ama ben sadece detaylı yazdım
    İşte olduğumdan detaylara giremedim pek :)
  • Haber için her ikinize de teşekkürler arkadaşlar
    3000 rpm PWM fanlar güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 13 Mayıs 2014; 18:12:19 >
  • daha yeni nf p12 almıştım
  • 120mm 3000rpm olan model herhalde son rpm değerinde elektrik süpürgesi gibi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncekilerin renklerini beğenmiyordum. Bunlar daha güzel olmuş. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Öncekilerin renklerini beğenmiyordum. Bunlar daha güzel olmuş. Bilgilendirme için teşekkürler.

Güzel oldu abi bu ürünler.Bakalım bende merakla bekliyorum. Çıkınca gelir bana da.

Noctua nın en büyük sorunu zaten bu görsellikti.Sorduğumda değiştirmeyiz filan diyorlardı ama mecbur pazara cevap vermek zorundasın.İkinci sorun pahalı olmasıydı.Bu Redux serisinde 5$ daha aşağı düşmüş.Kutu içeriğinden filan kırpmışlar.
    İnventus'da satışta.

http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?BrandID=164
  • Yeni serideki tüm fanlar elime geçmek üzere.Gümrükte bekliyorlar şu an. Yakın bir zamanda incelemiş olurum.
  • gürültü oranları çok . yakıştıramadım bu markaya
  • Oldukça hoş görünüyor
    Haber için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuß3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Noctua'nın hangi modelini diğer markanın modeliyle kıyasladınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: fds14

Merhaba,

şuanki kullandğm eski seri fanlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Merhaba,

yani marka yok mu?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

yani marka yok mu?

ŞUAN Kİ KULLANDIĞIM NOCTUANIN ESKİ SERİ ( BORDO RENK ) FANLARI İLE KARŞILAŞTIRDIM
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

yani marka yok mu?

ŞUAN Kİ KULLANDIĞIM NOCTUANIN ESKİ SERİ ( BORDO RENK ) FANLARI İLE KARŞILAŞTIRDIM

Kullandığınız seri zaten Noctuanın en premium fanları hala .Redux serisi kutu içeriği ve bearing'den kırpılmış . IPPC 'de endüstriyel pazar düşünerek üretilmiş yüksek devirli fanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

yani marka yok mu?

Kullandığınız seri zaten Noctuanın en premium fanları hala .Redux serisi kutu içeriği ve bearing'den kırpılmış . IPPC 'de endüstriyel pazar düşünerek üretilmiş yüksek devirli fanlar.

her ne kadar ışıklı olmasalarda sessizliğinden çok memnunum. çok fan kullandım ama miladım oldular. bayadır kullanıyrum tık demedi çok şükür. gerçekten premium sınıfı olmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.