Şimdi Ara

Noctua Kullananlar Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
7
Favori
16.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun. Speedfanı deneyin.
  • Üye listesine beni de ekleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün önce 3 fan kiti vede soket 2011 istemiştim yoladılar .Noctuaya teşekkürler kargoda ücretsiz hakaten sağlam marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 26 Temmuz 2012; 15:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

H100 almakla bitmiyor üstündeki fanlar iyi degil onlarıda degiştirdinmi aslı astarını geçiyor.Benimde Phanteks PH-TC14PE 1 aya elimde olacak bakalım kapıştırırz DH14 le
    Birde SuperPi yi max yükselecegi görmek için baz alma zira %25 filan yük bindiriyor SuperPi işlemciye.Ayriyetten Asusun programı işlemci sıcaklıgını yanlış gösteriyordu bende bu durum 3 arkadaşımda da böyleydi diger programlarlada kontrol etmekte fayda var.

Noctua Kullananlar Kulübü

Dostum ben almış olduğun phanteks ürününü ingiltereden aldım 1 haftada elime ulaştı ve sonuç olarak performans çok iyi.Soğutma bakımından noctua dh14 den bile daha iyi diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photography_GT -- 30 Temmuz 2012; 14:29:55 >

• merhaba arkadaşlar... noctua dh14 kullanıyorum...
    3. fanı taktığımızda performansa ciddi katkısı oluyor mu acaba? bilginiz var mı ?
    ve fan klipslerini nereden bulabiliriz ?
  • @dgo_cr7

Sıcaklıklarda 5 dereceye kadar düşüş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

@dgo_cr7

Sıcaklıklarda 5 dereceye kadar düşüş olur.

dh14 de ki fanlar 120 mm mi 140 mm mi ? ben 120 mm akasa viper fan kullanmayı düşünüyorum...
    noctuaya fan klipsleri için mail attım faturayı gösterirsem göndereceklerini söylediler... sanırım uyar.
  • 120mm ve 140mm olarak 2 adet fanla geliyor. Fan olarak Noctua NF-P14 tavsiye ederim.
  • pazartesi günü fan montaj aparatı istedim adamlardan dün elime ulaştı...
    avusturalyadan 4 günde gönderdiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 10 Ağustos 2012; 14:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.

şuraya bir konu açmıştım ;

http://forum.donanimhaber.com/m_63018196/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63341543

taavsiye olarak NOCTUA NH-U9B SE2 önerildi ve aldım.

Ama şimdi gördüm ki anakartta cpu fan girişi 4 pin, yeni aldığım fanlar ise 2 fan ve 3 pin girişli. Bunları anakarta farklı yerlere taktım ikiside çalışıyor fakat bilgisayar açılırken cpudan yok hatası verip bios a yönlendiriyor.

Şimdi benim ne yapmam gerek ?

Fanlardan birini anakart üzerindeki CPU Fan yazılı sokete takın. 3Pin girişli fanı 4pin sokete takarsanız sadece PWM sinyallerini iletmez ancak CPU fan arızası ortadan kalmış olur;

http://forum.donanimhaber.com/m_32621831/tm.htm

Evet bende bu şekilde yaptım,

Cevabınızı da yeni gördüm, geç oldu biraz kusura bakmayın;

Teşekkür ederim.

• beyler yakında aranıza katılacağım d-14 alarak yanlız alacağım anakart Asus maximus V . Malum ufak anakart ve ekran kartı ile noctuanın değme olasılığı var. Ekran kartı olarakta asus gtx 680 directcu ii top olacak. Ekran kartında backplate var bence büyük olasılıkla değecek. Kullanan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz
  • muhtemelen ekran kartına değmeyecektir...
    fakat o kartın mofsetleriyle sorun yaşanabilir...
  • mofsetler falan backplatein altında kalıyor. neyse deniycez artık :D değerse değecek kısmı izole bantlarım :D
  • evet Noctua hava soğutmada bir numara sıvı soğutma olmasa idi bende alırdım sıvı soğutma almış bulundum bir kere fakat birçok sıvı soğutmadan daha iyi değerler verdiğini biliyorum hakkını yememek lazım hepinize hayırlı olsun ömürlük soğutucu
  • beni de ekleyin..

şu an i7 2700k 4.7 ghz de kullanıyorum.

ben de nh d14 aldım sorunsuz kullanıyorum. soğutucu ve 3. fanıda inventustan aldım. 3. fan kiti için mail attım yolluyorlar. gerçekten satış sonrasında da gayet iyiler. ama maksimum 10 15 güne gelir dedi. ebru adlı bayan yardımcı oldu bana da i7 2700 k kullanıyorum 5.1 ghz deydi maksimum 74 dereceyi görüyordu ancak 4.7 ye indirdim sıkıntı olmasın diye. 6870 de ekran kartım var. anakartım maximus iv gene z gen 3 ve ekran kartıma değiyordu. sırf bu yüzden ekran kartım görüntüyü iletemiyordu. sonra küçük bir işlemle görüntüyü elde ettim. ekran kartını biraz daha serbest bırakınca çalışıyor. sağlam şekilde duruyor ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojannn -- 1 Ekim 2012; 17:45:12 >

• amd fx 8150 işlemci kullanıyorum işlemci sogutucum noctua nh-d14
    2 adet cooler master sickleflow kırmızı ledli fanla kullanıyorum sıcaklık değerlerim fanlar 2000 rpmde iken 37-40 derece arasında değişiyor
    fanlar 1400 rpm de iken 39-42 derece arasında bu sıcaklık degerleri normal mi? amd fx 8150 için noctua nh-d14 kullanan arkadaslar varsa ozelden mesaj atabilirse baska sorucaklarımda var tesekkürler...
  • boşta sıcaklıkları mı acaba?
    boştaysa fazla biraz...
    ben 6100 de yük altında 40 dereceyi pek görmüyorum
    soğutucu 3 fanlı işlemci stok hızda..
  • bahsettiğim dereceler bosta iken, yük altında da 40 dereceyi geçmiyor, noctua nın kendi fanları ile mi kullansam acaba? yada cougar fan mı düşünsem?
  • Sonunda noctuaya ben de geçtim. İşelmci olarak 3770k kullanıyorum boşta 29-30derece, yükte 4,3 o.c'ta 59-63 civarında seyrediyor. Fanlardan biri volt düşürücü ile kullanıyorum daha az dönüyor diğeri normal. Sessizler gerçekten , noctua iyi iş çıkartmış.

• hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.