Şimdi Ara

Noctua Kullananlar Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
7
Favori
16.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Iron Mask

quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

senle aynı hızda kulanıyoruz bende noctua var vede arada kaç derece fark var :), noctua daha iyi soğutuyor gibi

quote:

Orijinalden alıntı: egeliiikerr

Noctuanın yaratmış olduğu bir farkta olabilir.

Evet genel olarak 24 Ekimde çalıştırılan Noctua, 22 Haziran da çalıştırılan Phanteks den daha iyi soğutur.

hocam ağustostada çalıştırdığımız noctuada var onlarıda koyacam ama amd işlemcili ve 4.5 ghz de yükte sen yeretki iste orda değerler dahada düşük ortam sıcaklığı nerdeyse 38-40 derece vede 4. kat:), dur ekleyecem onlarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 25 Ekim 2012; 0:43:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egeliiikerr

Noctuanın yaratmış olduğu bir farkta olabilir.

Evet genel olarak 24 Ekimde çalıştırılan Noctua, 22 Haziran da çalıştırılan Phanteks den daha iyi soğutur.

Ortam sıcaklarından kastım bu idi zaten

Gökhan hocanın attığı mesajı o zaman Ömer abi resmen hortlatmış aradan ne kadar zaman sonra mesaj yazmış, dikkat etmemişim

• linki incele hocamhttp://forum.donanimhaber.com/m_57987796/mpage_3/key_/tm.htm

Noctua Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 25 Ekim 2012; 0:51:26 >

• Ben de geçen yıl Thermalright ve i7 870 ile % 100 yükte 38 C gördüm.
    Aralık ayıydı ve pencere açmıştım.
    Siz de klima açmış olabilirsiniz.
    Bu tip testlerin inandırıcı olması için aynı şehirde ikamet eden DH üyelerinin de katılması,
    Çok sayıda benchmark programı kullanılması ve fotolarla belgelenmesi daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 25 Ekim 2012; 1:33:10 >
  • merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum kendime ufak çaplı bir süt seviye pc topladım. Amd x8150/ Asus Croıshair V vs vs gibi. ama Amd'nin işlemci fanı beni öldürdü. Bende almak istiyorum lakin ürünü direk avusturyadan getirtebiliyormuyum bu konuda bana ulaşiırsanız cok memnun olurum.. mertbingullu@gmail.com
  • quote:

Ben de geçen yıl Thermalright ve i7 870 ile % 100 yükte 38 C gördüm.
    Aralık ayıydı ve pencere açmıştım.
    Siz de klima açmış olabilirsiniz.
    Bu tip testlerin inandırıcı olması için aynı şehirde ikamet eden DH üyelerinin de katılması,
    Çok sayıda benchmark programı kullanılması ve fotolarla belgelenmesi daha doğru olur.

yok hocam ne kılıma oda sıcaktan yanıyordu valahi , kasada sadece 22 cm 2 fan var uste ve onde onun çok faydası var kasaya hava giriş çıkışında birde arkada özel eksoz fan var noctuda birşelince yazın en sıcak gününde bile bu değerden yukarı çıkmıyor oc de, bu arada iyi bayramlar

• İyi bayramlar
  • benide ekle şimdilik 4.5 ghz ile cinebenchte 7.32 ilerde 5.0 ghz ile olcam inşallah fotolar en kısa sürede gelecek
  • nh-d14 noctua saymayı düşünen olursa irtibata geçerse memnun olurum
  • hacı 4,92 noctua d-14 benide eklersen sevinirim sistemim imzamda yazıyor teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collector2 -- 21 Kasım 2012; 16:35:19 >

• voltaja bak be :))
  • artık 1.58 5.0 ghz oldu voltaj :D patlıcak yakında psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: collector2

artık 1.58 5.0 ghz oldu voltaj :D patlıcak yakında psu

aman yavaş ahes de bence gazdan ayağını çekme zamanıdır dikkat et
  • anakart bozuldu
  • Hoşbulduk arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz, bugün Inventus'un mekanına gittim ve Noctua NH-U12P SE2'mi aldım Zalman CNPS9700NT'yi 2 yıldır kullandım çok güzel idare etti bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşatmadı sağ olsun bir arkadaşa da satım forumdan oda bi 2 yıl kullanır zannımca hayırlı olsun ama ciddi ısı değişiklikleri söz konusu arkadaşlar eskiden prime95 testinde 1.280V 4.1 GHz ile 62 dereceyi gören işlemci bugünki testte max 39 dereceye çıktı bu ne güzel bir soğutucudur maşallah çok sevdim kendisini renk seçimi hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 5 Aralık 2012; 10:05:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cecen_01

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum kendime ufak çaplı bir süt seviye pc topladım. Amd x8150/ Asus Croıshair V vs vs gibi. ama Amd'nin işlemci fanı beni öldürdü. Bende almak istiyorum lakin ürünü direk avusturyadan getirtebiliyormuyum bu konuda bana ulaşiırsanız cok memnun olurum.. mertbingullu@gmail.com

Niye Avusturalya'dan getirtiyorsun Inventus'da tüm modelleri satılıyor ben bugün gitti elden aldım hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esTFyz

Hoşbulduk arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz, bugün Inventus'un mekanına gittim ve Noctua NH-U12P SE2'mi aldım Zalman CNPS9700NT'yi 2 yıldır kullandım çok güzel idare etti bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşatmadı sağ olsun bir arkadaşa da satım forumdan oda bi 2 yıl kullanır zannımca hayırlı olsun ama ciddi ısı değişiklikleri söz konusu arkadaşlar eskiden prime95 testinde 1.280V 4.1 GHz ile 62 dereceyi gören işlemci bugünki testte max 39 dereceye çıktı bu ne güzel bir soğutucudur maşallah çok sevdim kendisini renk seçimi hariç

inventusla en son gorustgumde magazadan satıs olmadıgını sadece netten satıs olduğunu soylemıslerdi. Benımde netten alisveris huyum olmadıgından almamıstim.
    Urunu ne kadara aldınız ayrıca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 160 TL aldım ben gittim aldım valla bilmiyorum.
  • En son overclok işlemlerinde günlük stabil değerleri yakaladım daha fazlasını zorlamadım gerekte yok yoksa çıkacağını öngörebiliyorum ama sıcaklık artıyor böyle iyidir...

Sistem: | Gigabyte 990-FXA-UD5 | AMD FX X8 8120 @4.5 1.44V | Noctua NH-U12P SE2 | Patriot Sector 5 Viper II 8 GB CL7 1600 MHz |

• Bende D-14 kullanıyorum.Çok memnunum.Bu mavi siyah aparatları takınca sessiz oldu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.