Şimdi Ara

NOCTUA NF-S12B redux vs NOCTUA NF-F12 PWM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün ilk defa bir Noctua ürünü kullanma fırsatım oldu, forumdan NH-U12P soğutucu aldım hız aşırtmalı şekilde işkence testinde bile sessizlik içinde sıcaklık 60'ı geçmeyince çok etkilendim açıkçası.
    Kasanın geri kalanını da Noctua fanlarla taçlandırayım dedim :)

İnventusta S12B redux satılmakta şuan 120 liraya, ondan sonra gelen en ucuz fan NF-F12 ve NF-P12
    Reduxlar bildiğiniz gibi biraz daha ekonomik bir seri,
    Değerlere baktığımda aslında S12B redux daha iyi gibi durmasına rağmen Linus Tech Tips "hiç beğenmedim" gibisinden bir video çekmiş.
    Ama 3 fanda 1 fan fark ediyor neredeyse fiyat olarak.
    Sizce aradaki 50TL farka değer mi? 4 veya 5 adet alıcam fandan.
    inventus
    NOCTUA NF-S12B redux-1200 PWM 120mm 1200-400rpm, 59cfm max, 18.1db max Açık/Koyu Gri Kasa fanı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6510

inventus
    NOCTUA NF-F12 PWM 120mm 1500-300rpm, 55cfm max, 22.4db max Krem-Bordo Kasa fanı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4540

inventus
    NOCTUA NF-P12 PWM 120mm 1300-300rpm, 54cfm max, 19.8db max Krem-Bordo Kasa fanı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 9 Nisan 2020; 0:7:1 >

• db ve cfm ye bakarak ben direk redux derim 1 fan fazla almak varken neden fazla vereyim hem diğerleri orjinal renkte ve kasaya uymazlar ben de almayı düşünüyorum ama 2 fana 200tl çok geliyor :D
  • crashris kullanıcısına yanıt
    Kutu içeriği daha zenginmiş pahalı olanların, düşük ses adaptörünü falan kullanmayacaksan ucuz olanı almak mantıklı duruyor şuan için. Ama bu noctua fanlar kesinlikle parasını hak ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 19db, 30dan aşağısına kulağını dayamadan duyamazsın, pabuçları diyorsanız bu fanlar için gerek yok zaten ultra sessiz ve titreşimsiz, motorları aynı ise ucuz olan alınır, motorlarını öğrenmek lazım ama gerçekten çok güzel fanlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt
    Yenilerinde SSO2 motor kullanılırken bunlarda bir eski nesil SSO motor kullanılıyormuş, motorun ismini sallıyor olabilirim ama biri yeni biri eski nesil işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Yenilerinde SSO2 motor kullanılırken bunlarda bir eski nesil SSO motor kullanılıyormuş, motorun ismini sallıyor olabilirim ama biri yeni biri eski nesil işte
    yeniden eskiden öte çok bilgim yok ama kendi kanıtlamış olanlar bence daha iyi indirime girerse ben de alırım belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Noctua NF-A12x25 pwm SATILDI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.