Şimdi Ara

NOCTUA NH-14 MÜ THKERMALRIGHT SİLVER AROW SB-E EXTREEM Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim topladığı ynei bilgisayarına bu iki soğutucudan birini almak istiyor arkadaşlar benden yardım istedi bende sizlere danışayım dedim siz nedersiniz ?

sistem :

i5 3570k

gıgabyte z77x-ud3h

corsair vegence 2x8 ram

• up
  • Bende aynı işlemci var SB-E kullanıyorum bence güzel, tek sıkıntım çekirdek voltajını arttırmadan iyi hız aşırtma değerleri yakalayamıyorum. Onun da sebebi kullandığım + sertifikası bile olmayan 600 wattlık güç kaynağım olabilir.

Ayrıca kullandığınız kasanın en olarak en az 22-23 santim olmasına dikkat ediniz yoksa yan tarafı açık olarak kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 1 Temmuz 2013; 17:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Bende aynı işlemci var SB-E kullanıyorum bence güzel, tek sıkıntım çekirdek voltajını arttırmadan iyi hız aşırtma değerleri yakalayamıyorum. Onun da sebebi kullandığım + sertifikası bile olmayan 600 wattlık güç kaynağım olabilir.

Ayrıca kullandığınız kasanın en olarak en az 22-23 santim olmasına dikkat ediniz yoksa yan tarafı açık olarak kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

20.5 genişliği var kasanın sıkıntı olur sanırsam :/
  • Belki sığar ama içeriden baskı yapabilir yan kapağa.
  • Noctua sığarmı acaba :/
  • forumda daha öncede baya konu acıldı bende araştırdım o dönem sbe extreme daha iyi ama corsair h110 aldım
  • Noctua alınmıştır arkadaşlar silver arow kasaya sığmazdı muhtemelen :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.