Bildirim
NOCTUA NH-14 MÜ THKERMALRIGHT SİLVER AROW SB-E EXTREEM Mİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Bende aynı işlemci var SB-E kullanıyorum bence güzel, tek sıkıntım çekirdek voltajını arttırmadan iyi hız aşırtma değerleri yakalayamıyorum. Onun da sebebi kullandığım + sertifikası bile olmayan 600 wattlık güç kaynağım olabilir.
Ayrıca kullandığınız kasanın en olarak en az 22-23 santim olmasına dikkat ediniz yoksa yan tarafı açık olarak kullanmak zorunda kalabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 1 Temmuz 2013; 17:31:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hasikomen
Bende aynı işlemci var SB-E kullanıyorum bence güzel, tek sıkıntım çekirdek voltajını arttırmadan iyi hız aşırtma değerleri yakalayamıyorum. Onun da sebebi kullandığım + sertifikası bile olmayan 600 wattlık güç kaynağım olabilir.
Ayrıca kullandığınız kasanın en olarak en az 22-23 santim olmasına dikkat ediniz yoksa yan tarafı açık olarak kullanmak zorunda kalabilirsiniz.
20.5 genişliği var kasanın sıkıntı olur sanırsam :/ -
Belki sığar ama içeriden baskı yapabilir yan kapağa. -
Noctua sığarmı acaba :/ -
forumda daha öncede baya konu acıldı bende araştırdım o dönem sbe extreme daha iyi ama corsair h110 aldım -
Noctua alınmıştır arkadaşlar silver arow kasaya sığmazdı muhtemelen :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X