Şimdi Ara

Noctua NH-D14 fan değişimi olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Noctua NH-D14 soğutucuya farklı 140mm ve 120mm fan alınsa olurmu çünki kendi fanları PWM özelliği yok diye duydum

quote:

Orijinalden alıntı: aga61

d14 ün fanları sabit devir ile dönüyor bu da sıkıntı yaşatacak.3 pin ile pwm özelliği yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Noctua'yi bende almayı çok düşündüm ama PWM fan olmadıgından bunu tercih ettim.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

gibi uzayıp gidiyor

kendi üzerinde gelen

NF-P14 140x140x25
    NF-P12 120x120x25

onların yerine yine aynı model

NF-A15 140x150x25
    NF-F12 120x120x25

alınsa olrmu amaç sesi PWM ile min. indirmek + yerleri denk gelirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 27 Aralık 2012; 22:54:26 >

• i7 3770 için NH-D14 almanızın daha önce mantıksız olacağını söylemiştim.
    Bir de üzerine yaklaşık 110 TL ödeyip pwm fanlarla değiştirirseniz 2. kez mantıksızlık yapmış olursunuz.
    Yine de para sizin paranız tabii, ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

i7 3770 için NH-D14 almanızın daha önce mantıksız olacağını söylemiştim.
    Bir de üzerine yaklaşık 110 TL ödeyip pwm fanlarla değiştirirseniz 2. kez mantıksızlık yapmış olursunuz.

hocam alacağız diye bişey yok ben XIGMATEK PRIME alıcam %25 -30 bekliyorum

ne alacağımı bilmeden böyle yorum yazman çok yanlış olmuş benim üzerimden değilde fikir için yazmalıydın çünki alacam demiyorum dikkat edersen alınsa diyorum

ben seni kale alarak önerdiğin ürünlerden birini seçtim ve bitti hafta sonu gidip alıcam olay bu

bu konu merak edenler içindir bende dahil sürekli araştırıyorum eksik olan konuları soruyorum bilgi ediniyorum ve başkalarıda faydalandığını umuyorum yani mantıksızlık yapmıyorum için rahat olsun

başka konularda açıcam onlara bari dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

i7 3770 için NH-D14 almanızın daha önce mantıksız olacağını söylemiştim.

ne alacağımı bilmeden böyle yorum yazman çok yanlış olmuş benim üzerimden değilde fikir için yazmalıydın çünki alacam demiyorum dikkat edersen alınsa diyorum

ben seni kale alarak önerdiğin ürünlerden birini seçtim ve bitti hafta sonu gidip alıcam olay bu

bu konu merak edenler içindir bende dahil sürekli araştırıyorum eksik olan konuları soruyorum bilgi ediniyorum ve başkalarıda faydalandığını umuyorum yani mantıksızlık yapmıyorum için rahat olsun

d14 mükemmel bir soğutucudur...
    üzerinde ki fanları değiştireceğine 40 50 liraya bir fan kontrolcü alırsın istediğin gibi kullanırsın...
    ayrıca üzerine her türlü 120 mm fan takılır..

• quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

• 110 lira fanlara vereceğine mis gibi fan kontrolcü al 80tlye:
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=600300228
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.