Bildirim
Noctua NH-D14 İşlemci Soğutucu
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
u14s varken bu saatten sonra d14 alınmaz -
-
çok teşekkürler -
u14s alın.Daha yeni bir ürün ve performans olarak biraz daha iyidir.
Edit:Şimdi düşündüm de g3258 gibi bir işlemciye niye kendisinden pahalı soğutucu alıyorsunuz ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 10 Nisan 2015; 0:04:25 > -
F/P olarak Zalman cnps 5x 92mm fanlı kule türü soğutucu alabilirsin, o.c yapacağım dersen belli seviye de yeterli gelir, anakartın Z97 çispet olupta ileri de i5-i7 ya da 5.nesil cpu kullanır o.c kasasrım dersen Noctua'yı elbette alabilirsin, ama günlük kullanımda ben sistem sessiz ve serin olsun istiyorum dersen önerdiğim soğutucu yeterlidir. -
açıkçası şimdilik o.c yapacağım zaten sistem yan sistem olarak kalacak idare etsin yeter diyorum şimdi zaten amd nin 300 serisinin çıkmasını bekliyorum 4K sistem için nasip olursa 4K ya geçmeyi düşünüyorum -
aslında bir yerde sizde haklısınız keşke i5 işlemci alsaydım ama geçti artık yapacak bişey yok yan sistem olacağı için zten pek umursamıyorum o.c. yapmak istememin nedeni ise ekran kartı r9 280x olunca darboğaz yapıyor bazı oyunlarda -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X