Şimdi Ara

ASUS SABERTOOTH X79 ANAKART + 4930K İŞLEMCİ + NOCTUA NH-U12S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar;

Bu satış konumda komple sistemi satışa koymuştum fakat talep olmadığı için parça satışına başladım.
    https://forum.donanimhaber.com/ust-duzey-x79-sistem-4930k-asus-sabertooth-x79-64gb-ram-samsung-ssd--135882056#135882056

İlk etapta anakart-işlemci ve cpu soğutucusunu satıyorum. Set halinde satılıktır.

Intel Core i7 4930K işlemci 12 çekirdek 3.4 GHZ TURBO 3.9 GHZ 2011 soket (Dh üzerinden 2.el alınmıştı garanti-fatura yok, oc yapılmamıştır costa rica üretimidir)
    Asus Sabertooth X79 Anakart 2011 soket (Fatura-Kutu mevcut-2020 yılına kadar garantilidir) Sıfırı satılmayan 2.eli bile çok zor bulunan x79'un en iyi kartlarından biridir.
    Noctua NH-U12S İşlemci soğutucusu (Faturası mevcut, kutusu ve diğer parçaları yoktur - 2021 yılına kadar garantilidir)

Parçalar workstation sistemde kullanılmış fakat yoğun bir kullanım olmamıştır, yıpranmamıştır, oc yapılmamıştır.

3 parça fiyatı 1.800 TL'dir. Kargo bana aittir.
    Anakart + İşlemci fiyatı 1.700 TL'dir.

Ram ihtiyacı varsa sistem üzerinde takılı durumda olan 8x8 Kingston hyperx savage DDR3 1600 MHZ (XMP 1866 MHZ) ramlerden de satış yapılabilir.

ASUS SABERTOOTH X79 ANAKART + 4930K İŞLEMCİ + NOCTUA NH-U12S

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 6 Aralık 2018; 0:46:26 >

• 8 tane ram için pm
  • sadece anakart ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gokayKutlu-

sadece anakart ne kadar?
    Tek anakart satışı mevcut değil anakartı satarsam işlemci elimde kalır.
  • Anakart ve işlemci @ramses061 rumuzlu üyemize satılmış kargosu yapılmıştır, hayırlı olsun.

Soğutucu halen satılıktır fiyat 175 TL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.