Şimdi Ara

MSI Z87-G45 + CORSAIR 2X4 1866 + INTEL I7 4770K + 12CM ÖZEL İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI Z87-G45 + CORSAIR 2X4 1866 + INTEL I7 4770K + 12CM ÖZEL İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    Merhabalar. İlk sahibi olduğum ve yaklaşık 5 yıldır kullandığım 3 parça ürünümü satıyorum. MSI Z87-G45 Anakar + CORSAIR 2X4 1866mhz ram + INTEL I7 4770K işlemci ve 12CM FANLI İşlemci SOĞUTUCU HEDİYE vericem. Ürünlerin ilk kullanıcısıyım. ben bir sorununu bilmiyorum. yeni sistem topladığım için satıyorum. bu güne kadar da bir sorun olmadan kullandım. bir ssd takılarak uzun zaman kullanılabilir. anakart ve ram orjinal kutularının içinde. işlemci kutusu maalesef yok. anakart üzerinde takılı göndericem. fiyat olarak 1200TL diyorum. ancak yorumlarınızı da dikkate alıcam. referanslarıma rahatlıkla bakabilirsiniz. önce ödeme sonra kargo şeklinde göndericem. resimleri pazartesi ekleyeceğim. ilgilenen arkadaşlarım pm'den bana ulaşabilirler. geri dönüş yaparım. Şimdiden hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1200 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa,Yenişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat takip
  • Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.