Şimdi Ara

[SATILDI] [SATILIK] Ryzen 5 3600 + Asus Rog Strix Gaming RTX2060 KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILIK] Ryzen 5 3600 + Asus Rog Strix Gaming RTX2060 KASA

Öncelikle herkese hayırlı alışverişler dilerim. Kendi kullandığım sistemimi satıyorum. Sadece oyun ve internet için kullandım. Hiçbir hız aşırtma vs yapmadım. Garantileri ve faturaları yoktur yani hepsini kendim aldım ancak kimbilir nerdeler fakat herhangibir sıkıntısı da yoktur. Ekran kartı ile birlikte satıyorum. Sadece ekran kartı, işlemci ve işlemci soğutucusunun kutuları mevcut. Ben kasa fanlarını hiç kullanmadım ve yan kapağı açık kullandım o yüzden kasa fanları ne durumda bilmiyorum. Bir temizlik yapılıp denenebilir veya birkaç fan alınıp yenilenebilir. Ekran kartını bir sefer temizlik için kendim açtım macunlarını yenileyip tozunu falan temizleyip kapattım. Hiç servise gitmedi. Herhangibir sorunuz olursa yanıtlayabilirim. Parçaları ayrı ayrı satmayacağım. Ödeme sonrası kargolama yapacağım. Dileyen gelip kendisi görerek de teslim alabilir. Forumda referanslarım mevcut. Sistemin özelliklerini aşağıya bırakıyorum.

İstediğim Fiyat: 11.000,00 TL

İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 3600

ANAKART: ASUS TUF GAMİNG B450

BELLEK: 2X8 GB KINGSTON HYPERX 3200MHZ DDR4 

EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX GAMİNG RTX 2060 6GB

İŞLEMCİ FANI: THERMALTAKE U200

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İlana yazmayı unutmuşum. Harddisk James Donkey 2.5” sata3 ssd dir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasa cuma gününe kadar m9stake (Ege) arkadaşımıza rezervedir.

• Tarafımdan teslim alınmıştır. Süreçte herhangi bir zorluk yaşamadım. Ferdi abiyle de tanıştığıma memnun oldum. Sistemin durumuyla ilgili bilmeniz gereken her bilgiyi paylaşıyor. Ufak çaplı sıcaklık, performans testleri de yaptım, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Keyifli bir alışveriş oldu. Umarım iki taraf için de hayırlı olur bunlara ek olarak. 10/10. [SATILDI] [SATILIK] Ryzen 5 3600 + Asus Rog Strix Gaming RTX2060 KASA 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.