Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Gamepower Horizon Gaming Mesh (Boş Kasa) 6 Fanlı Satın Al 17 Aralık 2024 09:43 1 1 SATILIK Gamepower Horizon Gaming Mesh (Boş Kasa) 6 Fanlı Merhabalar. Daha büyük bir kasaya geçtiğim için mevcut kullandığım kasayı satıyorum. Güç kaynağı yok sadece boş kasa. hiçbir sıkıntısı yoktur. Önde 3, üstte 2 ve arkada 1 olmak üzere 6 fanı var. Öndeki fanlardan birisinde bir tıkırtı geliyor diye ben hepsini iptal edip hiç kullanmadım. Ama dileyen kullanabilir. Ses rahatsız ederse başka bir tek fanla değiştirip kullanabilir. Garantisi geçen ay bitti. Kendi kutusuyla gönderice. Kargo alıcıya ait olmak üzere önce ödeme sonra kargolama yaparım. İsteyen Bursa içinden elden de alabilir. Güven konusunda içiniz rahat olabilir. İlan yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Gamepower Horizon Gaming Mesh (Boş Kasa) 6 Fanlı [SATILDI] [SATILIK] Ryzen 5 3600 + Asus Rog Strix Gaming RTX2060 KASA MSI Z87-G45 + CORSAIR 2X4 1866 + INTEL I7 4770K + 12CM ÖZEL İŞLEMCİ SOĞUTUCU SATILDI Xbox One X Konsol (5 aylık Mediamarkt faturalı+Kutulu)