Şimdi Ara

i7 7700K + Asus Z170 + Corsair 2x8GB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1151 AMD / Intel #Intel Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 i7 7700K + Asus Z170 + Corsair 2x8GB RAM

Bildiğim hiçbir sıkıntısı yok. Garantileri bitti. İhtiyacım kalmadığı için satıyorum. Hepsini bir arada satmak istiyorum fakat anakart için talip çıkarsa diğerlerini ayrı da verebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam yanlış anlamayın. Kızmayın lütfen.

İ5 10400f, 2*8 GB 3000 MHz (Corsair) ve B460 anakart sıfır olarak daha ucuza alınıyor, Sıfır olarak alınması bir yana % 30 daha yüksek performans elde ediliyor.

Siz kendiniz alıcı olsanız sıfırı hem daha iyi hem daha ucuz olanı mı alırsınız yoksa yılların ürünlerini mi alırsınız?

İ3 10100f'İn altında bir işlemci bu. 10400f alsak bile daha ucuza geliyor, 10100f alan adam üste 500 lira kalacağı için gider m2 SSD alır o parayla.

Lütfen bu kadar eski üyeyken hem de birine denk getirip itelerimi düşünmeyelim.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

İteleme gibi bir düşüncem yok zaten :) Ürünler benim değil, arkadaşımın adına açtım ve fiyatları ondan aldım. O yüzden hiç araştırmadan koydum. Dediğiniz gibiyse ona da iletip bir revize edeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.