Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EVGA GTX 980 CLASSIFIED ACX 2.0 Satın Al 29 Mart 2024 13:31 1 1 EVGA GTX 980 CLASSIFIED ACX 2.0 eu evga üzerinden satın alınmıştır, backplate'i de ayrıca satın alınıp takılmıştır.Yüksek grafik bellek isteyen oyunlar haricinde hala birçok oyunda iyi performans vermektedir, oc kabiliyeti vardır üzerinde ln ayar seçeneği de bulunmaktadır fakat ben stok hızlarında kullandım oc yapmadım. Tertemiz bir karttır 6 ay önce bakımları tarafımdan yapılmış termal macunu ARCTIC MX-4 ile yenilenmiştir oyunlarda ortalama 65 derecelerde çalışmaktadır. Kutusu kayıptır evga eu faturası mevcuttur.NOT: 8+8 pcie güç bağlantısı ihtiyacı vardır, satın almadan önce güç kaynağı gereksinimlerinize dikkat ediniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] iPad Mini 6 - 64 GB WİFİ - UZAY GRİSİ - APPLE TÜRKİYE GARANTİLİ [SATILDI] Macbook Pro 13 inc 2016 [SATILDI] EVGA GTX 980 CLASSIFIED ACX 2.0 [SATILDI] GSKILL TRİDENT Z RGB DDR4 2X16 GB 3600 MHZ CL 18 RAM
Viora kullanıcısına yanıt Fiyat güncellenmiştir son 2000 tl. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] iPad Mini 6 - 64 GB WİFİ - UZAY GRİSİ - APPLE TÜRKİYE GARANTİLİ [SATILDI] Macbook Pro 13 inc 2016 [SATILDI] EVGA GTX 980 CLASSIFIED ACX 2.0 [SATILDI] GSKILL TRİDENT Z RGB DDR4 2X16 GB 3600 MHZ CL 18 RAM