Şimdi Ara

NOCTUA NH-D15 Kasa Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim'de NOCTUA NH-D15 kullanmak istiyorum ama şuanki kasama sığmıyor bu yüzden yeni kasa almaya karar verdim ve alacağım kasa bir dahaki yükseltmelerimde sorun çıkarmıycak yani ileride sıvı soğutmaya geçersem veya başka bir birleşen eklemek istediğimde sorun çıkarmıycak ve yeniden kasa almak zorunda bırakmıyacak ve sağlam birşey olsun istiyorum bütcem ise 1500 tl civari PSU olmayabilir şuanki PSU ile idare edebilirim önerilerinizi bekliyorum   

SİSTEM BİLGİLERİM :

Kasam:CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 550W 80+ USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa

Anakart:ASUS TUF B450-PLUS GAMING AMD B450 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 4400MHz(OC) M.2 Anakart

Ramler:MEMC CRUCIAL BALLISTIX BLACK 8 GB DDR4 3200 x4

• 165 mm yüksekliğe sahip bir soğutucu, bende de NH-U14S var aynı yüksekliğe sahip, güncel çoğu kasaya sığar yani o konu da için rahat olsun.

PHANTEKS Eclipse P400A

PHANTEKS Eclipse P500A

COOLER MASTER MASTERBOX TD500

COOLER MASTER MASTERCASE H500

Corsair iCUE 465X

gibi alternatifler var, arkadaşların da yorumlarını alırsın.

• @LEON-X Vakit ayırdıgığınız için ve cevabınız için teşekkürler hocam.

Farklı önerisi olan arkadaşlarıda bekliyorum  

• khzuarej K kullanıcısına yanıt
    Bende nzxt h440 var,ve noctua d15 var,tam fit oturuyor,kasanin yan kapagi ile soğutucu arasında 1cm boşluk anca var
  • https://www.techpowerup.com/review/id-cooling-se-224-xt-basic-se-224-xt-argb/

Ayni kasada bunun xt basic olanini kullaniyorum. 2-3 mm yan kapak ile arada mesafe var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 4 Ocak 2021; 9:59:46 >
  • noctuaya o kadar para vermeyebılırsın. yakın performanslar veren daha sessız ve kompact fuma 2 yı onerebılırım. ama yıne kasana sığmayacağını da belırteyım. kasan cok ınce.

https://www.hepsiburada.com/fuma-2-scfm-2000-p-HBV00000O4YLW?magaza=Depopark

çok beğendiğim 2 kasayı koyayım.

https://www.incehesap.com/corsair-icue-465x-rgb-cc-9011189-ww-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-46189//

bunun beyazı cok daha guzel fakat fiyatlar yıne ucmus durumda. 1200 tl ye satılıyordu. beyazı 1250 lira idi.

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-gt501-midtower-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-HBV00000KHJEC?magaza=herabilisim

• Öncelikle cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar

@Skörtıl_Nimo araştırırken görmüştüm bunu aklımda ama çok fazla sade geldi ışıklı mışıklı bişeyde aramıyorum ama tasarımı pek hoşuma gitmedi sanırım canlı canlı görmediğim için  

@hapocod @acura07 Arkadaşlar almıştım zaten NOCTUA NH-D15'i şuan iade edip değiştirmem pek mümkün değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khzuarej -- 4 Ocak 2021; 13:14:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khzuarej

Öncelikle cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar

@Skörtıl_Nimo araştırırken görmüştüm bunu aklımda ama çok fazla sade geldi ışıklı mışıklı bişeyde aramıyorum ama tasarımı pek hoşuma gitmedi sanırım canlı canlı görmediğim için  

@hapocod @acura07 Arkadaşlar almıştım zaten NOCTUA NH-D15'i şuan iade edip değiştirmem pek mümkün değil gibi

Aldiysan ne ugrastiriyon hacu bizi.

• @hapocod kusura bakmayın hocal aldığımı belirtmeyi unutmuşum :)

Bu arada

Xpg Battlecruiser ve Cooler Master Mastercase Pro 5 Usb3.0 X 2 Midtower Modüler Kasa

bu iki model için deneyim sahibi olan varmı

• Bütçe aralığınızda Phanteks P500A modelini kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim. Gerek iç hacim gerek hava sirkülasyonu olarak rakiplerine göre çok iyi bir kasa.

• 1500 TL güzel bütçe

Phanteks p500a rgb modele bakın hem kontrolcü vardır hem fanlar yüklü gelir.

• khzuarej K kullanıcısına yanıt

Mastercase pro 5 kullandım noctua nh d15 ile sıkıntısız hertürlü şeyi yapabilirsin her modifikasyona uyar sıvı sogutma felan herşeyini karşılar 1 kere aldımı degiştirmezsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.