Merhaba, noctua nh-d15 soğutucu kullanıyorum. 168mm yüksekliği olduğu için uygun kasa bulmak zor. Lian li lancool 216 ve lancool 3 arasında kaldım incehesaptan lancool 216 düşünüyorum. Benzer seviyede f/p kasa önerilerinize açığım. Noctua nh-d15 Ryzen 5 7600x Asus tuf x670e plus Gskill trident z 5 neo Asus tuf rx 6800 Seasonic core gm 650w < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
noctua nh-d15 uyumlu kasa önerisi
-
-
3 bin civarına bu da var, beyaz rengi bozmazsa inventusANTEC P20C White Temperli Yan Cam, 3x120mm Fan, Güç kaynaksız, Beyaz, Mid Tower Kasa - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14431
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu listeye baktınız mı:
ncc.noctua.atNH-D15 | Cooler Compatibility | Noctua Compatibility Centrehttps://ncc.noctua.at/coolers/NH-D15-cooler-2/cases/allGerçi bahsi geçen üç kasa da yok orada, geriden mi geliyor liste nedir...
-
Listeye baktım, lancool 2 var. Tahminen güncel değil. Hava akışı iyi olan ve 168mm desteği sağlaması yeterli. Liste için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öneri için teşekkür ederim. Bütün parçalar siyahken beyaz kasa tercih etmem. İki seferdir beyaz rengi geliyor diye lancool kasaları almadım
Benzer şekilde hava akışı iyi olan bildiğiniz kasa varsa iyi olur.
Lian li'nin toz filtrelerini ayrı olarak satması biraz düşürüyor. Yurt dışından getirmek vs.
Corsair 4000 airflow, cooler master td500 ve msi kasalarda gözüme çarptı ama lancool testlerde oldukça önde gözüküyor.
Konu güncel. Cumaya kadar önerilerinizi bekliyorum.
175mm soğutucu desteği var.
-
ben o soğutucuyu dark guardian pro'ya taktım 2021 modeline şimdi değiştirmişler normalinden kontrolcüyü çıkarmışlar ama gerek yok sığan kasa var mı diye aramaya o kadar da büyük değil 165mm olsa kurtarır. ön fan sıkıntı 12cm olması lazım.
-
Tek fan ile kullanıyorum zaten. Şimdi kullandığım kasa 166.6m boşluk ile ucu ucuna sığıyor ama metal kapağı var. Yeni kasalarda olan camlar ısıya ne kadar dayanır bilmiyorum. Lian li'nin hava akışı, sıcaklıklara baya etki ediyor. Bu yüzden almışken iyi hava akışı olan kasa bakıyorum.
https://www.techpowerup.com/review/lian-li-lancool-216-rgb/6.html
Ya bu konu yüzünden (bende Carbide 400R ve be quiet! Dark Rock Slim var) kaşıntı başladı bende.
Dark Rock TF2, Slim'e ikinci fan olarak Silent Wings 4, gözü karartıp Dark Rock Pro 5...
RAMlerim 42,2 mm. Çareler pahalı kaçınılmaz olarak.
Hoş, NH-D15'in ön fanı yükseltilebiliyor... 400R için 8 mm yer ek var... ööff yeter
-
Soğutucu alacaksanız nh-d15 öneririm. Gen 2'de güzel ama oldukça pahalı. Fp olarak Thermalright Frost Commander iyi duruyor. Yüksek fan hızında sesli çalışıyor diye inceleme yorumu var. performans olarak iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFoster -- 3 Ekim 2024; 0:47:55 >
Konuyu sulandırdım ama... NH-D15'in ön fanını 9,8 mm yükseltmem gerekli ki belleği kurtarsın. İnternetten bakarak da kasamda ancak 8 mm boşluk imkanı olduğunu görüyorum. Güzel soğutucu D15 ama, Noctua için U serisi, yahut eski D14 (120 mm ön fanlı) bulabilsem daha uygun. Ama şu da var be quiet!'ın daha sessiz olması tercihim. Bir de.. Dark Rock Slim'i indirimdeyken dönem fiyatının yarısına yakın paraya almıştım. Benzer şeyler kovalamam lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 3 Ekim 2024; 1:12:33 > -
Çift fan ve tek fan olarak denedim. Herhangi bir fark olmayınca söktüm ikinci fanı ortalama kullanımda ne kadar ses çıkardığına bakmak lazım.
Be quiet tam hız ve yarı hızda 1-2 dB daha sessiz.
Tam hızla çalışırken dark rock 5, 1.4°C sıcak ama yarım hıza geçince aradaki fark 5.1°C çıkıyor.
Sıcaklık farkının kafa kafaya olduğu dark rock elite baksan o da daha sesli. Yani hocam böyle üst seviyeye çıkınca farklar çok minimal oluyor. Şahsen 1-2 dB ses yada sıcaklık için gidip iki üç kat fazla para ödemem. Heves edip noctua aldım o ayrı
https://www.anandtech.com/show/21231/the-be-quiet-dark-rock-pro-5-cpu-cooler-review/3
Tekrar alacak olsam f/p ürünü tercih ederdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu güncel. Kasa önerilerine açığım.
Konu güncel. Destek gelmezse gaming gecesinden sipariş vereceğim. Bilgili üyelerden görüş/öneri bekliyorum.
İki hafta önce lian li lancool 216 ₺3000 geçen hafta ₺3300 dün ₺3700
Lian li lancool5 III geçen hafta ₺5000 dün ₺5400 olduğu için gaming gecesinden almaktan vazgeçtim. İlgilenen herkese teşekkürler.
xpg lander 500 var 170 mm sogutucu destekli iş görür hemde cok iyi bir kasa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Dün makul bulduğum Cooler master masterbox 600 aldım geçtim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X