< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
noctua nh-u12s (3. sayfa)
-
-
Hey gidi günler yıl 2017 330 tl ye almıştım şimdi tek fanı bundan pahalı
Yıl 2022 fiyata bak
Yıl 2018 2.ci fanı aldığımda çekmiştim hala ilk günkü gibi soğutucu NOT: şu an 5700x soğutuyor canavar. ve Boşta 33 C işlemci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Kasım 2022; 7:45:59 >
-
yükte o ısı mümkün değil hwinfo ile deneyin
-
Görüyorum ve arttırıyorum. Tarih Kasım 2019:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 5 Kasım 2022; 9:31:7 > -
Vay be indirim yakalamışsın yıl 2019
-
Evet bu tarz bir indirimdeydi. Bir süre sonra yine uyguna denk getirip ikinci fanı da almıştım. Sağlame soğutucuydu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar nhu 12s se ile bir farkı varmı bu modelin
-
bu sogutucunun diğer kule tipi sogutuculardan farkı ne
-
alt linktekinden bahsediyorsan tek farkı AMD RYZEN ilk çıktığında sadece amd için am4 uyumlu bağlantılar vardı tabi intel bağlantıları da vardı kutu içeriğinde
-
280 TL kampanyasında bende almıştım noctua u12s am4 sogutucuyu hatta yedek olarak aldım dursun o fiyata çok iyiydi. Kullanmak temmuz 2022 yılına nasip oldu. :) O zamanlarda diye başlayasım geliyor ama neyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 6 Kasım 2022; 0:44:57 > -
kule soğutucuların babası bu, çoğu sıvı soğutmayı bile tokatlıyor.
-
Sogutucu blok aynı değilmi hocam
-
Aynı tabi ki sadece SE olan am4 e özel çıkmış am3 montaj parçaları yok
-
Tuf b450m pro ile Nh U12S SE yi TG Krynoaut macun ile kullanıyorum 5600X PBO Curve max 4850mhz de voltaj -ofsett max 1.26v bazen 72-73 dereceleri görüyor çok gibi geliyor sicaklik kasa fanlari 5v ayarli burda sogutucu baya bi muhabbeti döndü arada farkmi var diye merak ettigimden sordum
fark yok da sen sabit 4.8 mhz de kullanıyorsan o ısı normal bence bende 5700x var sadece yükte çekirdekler 4.6 civarı oluyor o zaman haliyle ısı artıyor ama boşta 3.6 civarı çalışıyor ısı da 32 33 civarı ve sadece pbo açık bir de curve 25 e ayarlı bir de sende tek fan mı takılı soğutucuya? ayrıca soğutucu fanlarını auto da bırak bence oynama. Ve kasa fanları düşük hızdaysa içerde hava akışı az olur ben hiç kısmam kasa fanlarını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Kasım 2022; 2:44:23 > -
Yükte 4850 mhz oluyor hocam boşta bendede 3600 MHZ de, boşta sıcaklıklar 30-40 derece civarı Curve konusundaki ayarlar yapılı bendede Extra olarak voltajı -ofsett veriyorum bir miktar ki max vcore 1.,26mv geçmiyor bu şekilde voltajı otomatikte bırakırsam gereksiz yere 1.4 lere falan çıkıyor PBO açıkken Tek fan kullanıyorum soğutucuyu aslında aynı fandan yedekte var kutusunda duruyor fazla fark ettirmiyor diye takmadım fanı aldıktan sonra Kasa fanları şöyle Kasa phanteks p350x önde 2x 14 cm corsair icue sp 140 pro üstte 2 ve arkada 1 12 cm sp 120 pro var direkt psu dan 5v bağlı çalıştırıyorum 7v ta ses duyuluyor bir miktar Anakartta fanlar 3 pin oldugu için %60 ın altına yani 7v altına indirilmiyor
-
Merhaba arkadaşlar 12400f için bunu almayı düşünüyorum
Tavsiye edermisiniz birde tek fan yeterlimidir
Noctua NH-U12S redux, NF-P12 redux-1700 PWM 120 mm fanlı
Yedek fan varsa niye takmıyorsun ki? fark etmez olur mu ya arka egzoza bakacak fan soğutucudan ısıyı daha çabuk atacak yön olarak etiket tarafı görünecek şekilde takacaksın
kasa fanlarını fan kontrolcün yoksa anakarta bağla bence ısıya göre hızı değişir üst fan umarım yukarı üfleyecek şekilde takılıdır. kısaca yükte 72 civarıysa ısı fazla değil bence ama soğutucuya 2. fanı tak derim
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X