Şimdi Ara

NOCTUA NH-U12S SE-AM4 (279 TL) İnventus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nh-u12s daha performanslı bir ürün.

Hatta gidin Fuma 2 alın, şu an tr de satılan f/p si en yüksek soğutucudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Nh-u12s daha performanslı bir ürün.

Hatta gidin Fuma 2 alın, şu an tr de satılan f/p si en yüksek soğutucudur.
    Hocam bu ürünler bana yine fazla. Benim işlemcinin yarı fiyatına yakın.

Wraith spire'dan biraz daha iyi soğutsun, yükteki kalkış yapan uçak motoru sesinden kurtulayım yeter

Dark X120 145TL civarına geliyor, alınır mı?
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Freezer X120R, 12cm Kırmızı LED'li, Intel & AMD Uyumlu, 4pin PWM Fanlı, Direkt Kontak, Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX120R) - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x120r-12cm-kirmizi-led-li-intel-amd-uyumlu-4pin-pwm-fanli-direkt-kontak-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx120r.html

2600X ile PBO açık stok hızda kullanılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 23 Kasım 2019; 20:53:0 >

• Cordarone kullanıcısına yanıt
    Alabilirsin yeter

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    ses yapıyor 34 esports un tırnagı olamaz ikisinide denedim ben sessizliktne yanayım sogutma performansı olarak esports gerçek kullanımda daha soguk birisinde 1 fan var e sports da 2
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Fan sayısı ile soğutmanın bir alakası yoktur, önemli olan heatsink kalitesidir, heatsinki kalitesiz bir soğutucuya 31232131 fan taksanda işe yaramaz. İki ürününde heatsink kalitesi Arctic Freezer 34 Esports üstündür onuda geçtim Arctic Freezer 34 Esports denen soğutucnun tabanı ryzen ıhs'i %100 coverlamıyor bile cpunun %35'i açıkta duruyor, tabanı(aralıksız 4 hdt taban) intel mainstream cpular için dizayn edilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 23 Kasım 2019; 22:11:34 >
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    Testi inceledim. 4770k 4.5 ghz'de iken Xigmatek gaia 2 ile ben bu değerlerden daha iyi sonuçlar aldım bende mi tuhaflık var anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Testi inceledim. 4770k 4.5 ghz'de iken Xigmatek gaia 2 ile ben bu değerlerden daha iyi sonuçlar aldım bende mi tuhaflık var anlamadım.
    Test ve test sistemi farklıdır. Oda sıcaklığı bile farkettirir. Bir de 4770K, zaten çok ısınan bir işlemci değil, Gaia II, salt işlemciye hayli hayli yetiyordur.

Bu arada Arctic Freezer 34 eSports DUO, aynı fiyata bulunabiliyorsa, bu ürünü bu fiyata almanın manası yok. İkisinin performansı denk, Ancak Noctua sadece AMD uyumluyken, Arctic, tüm işlemcilere uyumlu, ayrıca daha sessiz ve daha ergonomik.

Bu arada ben Dark da almazdım, aynı fiyat düzeyinde en azından ne olduğu belli pek çok soğutucu var. Konuda geçen Xigmatek Gaia II var, Arctic Freezer 12 var ki sessizlikte daha iyisi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 24 Kasım 2019; 9:33:24 >
  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    Arctic daha bile ucuza bulunuyor indirimsiz haliyle, performansları yakın evet, ikisini de kullanıp test etmeden net bir şey diyemem ama testlere bakarsak Noctua 1-2 dB sessiz bile gözüküyor aslında. Ergonomiklikten kastınız ne anlayamadım.
    Burda ikisinin de olduğu test var.

Konuda verilen inceleme linki, 14 cm fanlı versiyona ait, 12 değil.

Arctic, ramlerin hiç bir durumda engellemiyor.

Attığım linkte 14 cm olan da var 12 cm olan da var. Ayrıca başka bir testten sonuç paylaşıyorum. NOCTUA NH-U12S SE-AM4 (279 TL) İnventusNOCTUA NH-U12S SE-AM4 (279 TL) İnventus

Aynen eski haswell'ler ısınmadıkları için remake yediler. İşlemci stok soğutucuyla stok bios değerlerinde 60 derecede çalışıyor boşta
  • 2700x stok soğutucusu wraith prism yerine alayım diyorum, temelde sessizlik amaçlı olarak, fakat konudaki tartışma fiyattan bağımsız gidiyor gibi. Şu daha iyidir dediğiniz ürünlerin bağlantısını da verirseniz f/p olan ürünü bulma noktasında daha fazla yardımı olacaktır diye düşünüyorum.
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    bu gun aldik ayni islemci için 2700x e internette performansi ile ilgili bir video buldum ve aldım hoş video olmasada noctua bu boru değil hava ile sogutmanin kralı bence bazilari freezer 34 ile karsilastirmis ama kiyas götürmez ikisinide kullandigimdan soyluyorum dusunmeden alabilirsin tdp degeri 150 bu arada Bu fiyata Noctua Bedava ... 2 .el de bile en dusuk noctua 250 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Konuda geçen fanlar:

Noctua NH-U12S SE (İnventus 279 TL)
    Arctic Freezer 34 esports duo (bilişimport 274 TL)
    Scythe Fuma 2 (İnventus 340 TL)
    Scythe Mugen 5 (-)

Test linklerini de topluca bırakıyorum aşağıya. Benim fikrimi sorarsanız Noctua içlerinde en mantıklısı, şu fiyatıyla tam f/p. 450 TL olsa zaten alınmaz. Fuma 2 ile Noctua'yı kıyaslarsak; Fuma 2 ortalama 2-3 dB daha sessiz, ikisi arasında ortalama yükte sıcaklıklar aynıyken, OC yapılmış ve maks yükte Fuma 2 daha performanslı 3 derece kadar. Sonuç olarak derseniz ki 60 TL fazladan veririm sorun değil, o zaman Fuma 2'yi alın, ama ben o 60 TL ile 2 tane kasa fanı alacağım

Fuma 2 vs. Noctua

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?296779-Arctic-Freezer-34-eSports-Duo (Arctic vs Noctua)

• Bu fiyata noctua satılıyorken diğer markalarla karşılaştırılması gülünç olmuş. Bu soğutucuyu şu an amazon.comdan kargo ve vergi hariç hesaplasanız bile 300 küsüre alabiliyorsunuz inventustaki resmen bedava bir fiyat. Üstelik diğer markalar yapıyor mu bilmiyorum ama ileride yeni sokete geçtiğinizde adamlar ücretsiz mounting kit veriyor. Bu fiyata evladiyelik bir soğutucu alma imkanı varken kaçırmayın.
  • Arctic Freezer 34 esports duo ve bu fan arasında kaldım. Bugün sipariş etmem gerekiyor. İşlemci Ryzen 5 3600, anakart rog strix x570-f gaming. Hangisini tavsiye edersiniz ? Yorumlarda okuduğum kadarıyla her ikisinide kullananlar memnun
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Umarım bu destekleri süresizdir, Cooler Master ne yazık ki kısa bir süre Hyper 212 Evo için AM4 kit satıp daha sonra bu desteği kesti. Elimdeki 212 Evo'yla kaldım, gerçi forumdan bir arkadaş monte etme yöntemini bulmuş ama o şekilde de içime sinmedi açıkçası.
    Aynı durumdaydım Benim 2500k'ya taktığım evo da öyle kaldı cooler master yeni sürümlerde am4 kiti dahil satıyor ama eski müşterilerine çöp muamelesi yaptı. Kendi sitelerinde bazen ücretli kit stoğa giriyor ama tr'ye kargo fiyatıyla gereksiz pahalıya gelince ben de almışken noctua alayım dedim. Bu ücretsiz mounting kit olayı yıllardır var sanırım. İleride am5 vs. artık ne gelirse onda da devam ettireceklerdir muhtemelen.
    6 sene sorgusuz sualsız urununun ardında duran bır fırma.

kucuk performans farkları ıcın bu kalıte bırakılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.