Şimdi Ara

NOCTUA NH-U12S SE-AM4 (279 TL) İnventus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: milesbroke

Umarım bu destekleri süresizdir, Cooler Master ne yazık ki kısa bir süre Hyper 212 Evo için AM4 kit satıp daha sonra bu desteği kesti. Elimdeki 212 Evo'yla kaldım, gerçi forumdan bir arkadaş monte etme yöntemini bulmuş ama o şekilde de içime sinmedi açıkçası.
    Aynı durumdayım hocam.Intel 4.nesil için zamanında aldığım hyper 212x ,ryzen 3000 serisine geçince elimde patladı.Piyasada kit bulunmuyor üretimi durdurmuşlar.Üretecekleri 2 demir parçası onuda yapmaktan acizler.Bende bu kampanyada noctua aldım.Bir dahada mümküm mertebe cm ürünü tercih etmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 25 Kasım 2019; 22:42:23 >
  • Hocam sıkıntı üretememeleri değil, üretilmese yine bir şey demeyeceğim, CM nin şu an sattığı 212 Evo lar AM4 uyumlu yani ellerinde bolca var bu kitlerden ama eski müşterileri yok sayıyorlar. Bunlar maliyeti çok düşük ama müşteriyi elde tutacak şeyler bana göre, CM bana ücretsiz AM4 kiti yollasaydı, ben bir daha herhangi şey alacağım zaman CM yi tercih ederdim, şimdi mümkün mertebe önünden geçmem. Kıytırık bir kit için koca soğutucu çöp oldu, 2. elde satacağım mecburen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.