< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
NOCTUA NH-U9B SE2 790TL
-
-
Bildiğim kadarıyla çok çok eski bir soğutucu bu 2010 a ait incelemeleri falan var ve AM4 soket desteği yok diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 2 Nisan 2022; 14:59:35 > -
Noctua mail atarsanız gönderiyor hocam. Bu soğutucular ömürlük oluyor, geçtiğimiz aya kadar ben de NH-U12P SE2 modelini kullanıyordum.
Ama 790TL'ye sıcak değil bence, paramız pul olduğu için üste biraz daha koyup daha düzgün bir soğutucu alınabilir Fuma 2, DeepCool'un yeni soğutucusu gibi. Tabii ki yükseklik sorunu yoksa ve özellikle 9cm fanlı bir model aramıyorsanız.
-
Fuma 2 hava soğutmada fiyatına göre en iyilerden biri hatta en iyisi diyebilirim ama bu saatten sonra kocaman demir parçasını kasanın içine sokasım gelmiyor
-
Bu nasıl. Eskilerden am4 e olmayabilir. Intel 1200 sokete kadar olabilir.
https://www.hepsiburada.com/xigmatek-prime-sd1484-intel-amd-cpu-fan-p-BD800210
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben de tier a olmadığı sürece kasama sıvı sokasım gelmiyor hocam
-
Şu grafikler burada dursun
-
Fiyatı güzel. Elimde yedek soğutucum olmasa bunu kesinlikle alırdım. Efsanedir.
-
Bitsin de almayayım diye buraya koydum ama halen satışta. Ev teknoloji çöplüğüne döndü:) Ben de almayacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen valla, gözüm kayıyor sürekli ama çıplak metal renkli soğutucu alınmaz artık diyip konuyu kapatıyorum:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mevcut soğutucumun (MSI Mag Coreliquid 360R) firma tarafından genel bir sorun nedeni ile geri çağrılmasından dolayı idarelik Dark X127 soğutucu aldım 249 TL'ye ve sonuçlar Amd 5900x işlemcim için oldukça şaşırtıcı oldu.
4.3ghz 1.2v tüm çekirdekler oc ile Furmark 'da 77 derece. OC'siz fan sessiz mod'da ise 79 derece.
Ac valhalla da 60 dereceyi geçmedi genelde 54 derece.
-
Merhaba 360r geri çağırılma derken aynı soğutucudan bende mevcut bir işlem mi yapılıyor.
Milli soğutucumuz fuma 2 nerede hocam?
-
https://www.donanimhaber.com/msi-iki-sogutucusunu-geri-cagirdi--146124
-
Ürün değişimi mi yapılıyor yani?
Orasını bilmem. Bende gönderdim sonucu bekliyorum. Orada seri no sorgulama var oradan seri noyu girip kontrol et işte.
-
Tamam hocam teşekkürler
Rica ederim Ciddi bir sorun var demek ki 4 ısı borulu dark x127 bile msi 360r'den 20 derece daha düşük sonuç verdi aynı işlemcide. İki soğutucuda da mx-4 macun kullandım.
-
hocam karşılaştırma hiç adil olmamış. dark x127 gibi bir canavar ile msi 360r nasıl mukayese edilir anlamış değilim
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox güvenilir mi
- msi shout out
- phanteks t30
- epson l3260 yorumlar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X