Şimdi Ara

Nod32 antivirüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nod32 antiivirüs programını tavsiyeler üzerine sistemime kurdum ama internet bağlantımı kesiyor bunu nereden düzelrtebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: Venice939

nod32 antiivirüs programını tavsiyeler üzerine sistemime kurdum ama internet bağlantımı kesiyor bunu nereden düzelrtebilirim

internet bağlantını nasıl kesiyor bir hata mesajı falan veriyor mu?
    internet ayarını değiştirmek için kontrol merkezinde AMON a gir ve kurulum a tıkla açılan pencerede araçlar bölümünde "ağ" seçeneğini kaldır
  • hiçbir hata msj vermiyor explorer açınca internet girmek istediğimde sayfa görüntülenemiyor kaspersky kullanıyordum bunu tavsiye ettiler deneyeyim dedim bir gün sonra internet gitti kaldırınca tekrar geldi
  • sisteminde virüs olabilir, Nod onu kaldırmaya çalışırken bunu yapıyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

sisteminde virüs olabilir, Nod onu kaldırmaya çalışırken bunu yapıyor olabilir.

evet bu mantıklı olabilir. güvenli modda nod32 ile derinlemesine analiz modunda tarama yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poseidon58

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

sisteminde virüs olabilir, Nod onu kaldırmaya çalışırken bunu yapıyor olabilir.

evet bu mantıklı olabilir. güvenli modda nod32 ile derinlemesine analiz modunda tarama yap

aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.