ben yeni kullanmaya başladım gayet sorunsuz önceki programın bulamadıklarını buluyor yalnız firefoxa uyumlu değil sanırım..
2,5 Yıldır Nod32 kullanıyorum . Hiç problem yaşamadım ve sonuna kadarda kullanırım...
arkadaşlardan kullanan çok var genelde çok iyi diyorlar
nod32 oldukça memnunum, çok başarılı.
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
yaa arkadaşlar özellikle nod kullanan arkadaşlara sormak istiyorum .. daha önce kasper kullandınız mı?? yani her ikisi arasında bir değerlendirme yapabilirmisiniz.. çünkü bayağı bir alışmaya başladım ismine bile.. keyim karalisteye alınana kadar kasperdayımda ondan sonra nod a geçebilirim.. tabi bunun için kaspera göre nod un da artısının bulunması lazımki boşuna uğraşmış olmiyim değil mi?? yani sadece nod kullanıpta bu çok iyi demiş olmak pek bir anlam ifade etmez.. bende zamanın da norton 2005 kullanırken başka antivürüs programlarını bilmediğim için benim için en iyisi nortondu.. taki kasperı kurunca anladımki norton tam bir ..islikmiş.... anlatabildim herhalde
AVG Pro'dan sonra NOD32 çok iyi gelmişti ve 1 yıl kadar kullandım; ta ki bir trojanı silemeyene ve sistemimde sorunlar çıkmaya başlayana kadar. Sonrasında 1 yıl kadar Kaspersky Antivirus 6 kullandım; hiç sorun çıkarmadı. Son 1 yıldır da Kaspersky Internet Security 7 kullanıyorum...mükemmel...keyler kara listeye alındıkça yenisini buluyorum...Bulamazsam, lisansını alırım ama Kaspersky'den vazgeçmem. Sistemini zorlamıyorsa, bence sen de vazgeçme. NOD 32'nin iyi yönleri tabi ki var ama bence Kaspersky daha iyi
nod 32 nin en iyi sürümü hangisi??
quote:
Orjinalden alıntı: sol_ak
Arkadaşlar; 5-6 aydır nod32 2.7 sürümünü kullanıyorum. Sadece bir kez intennete gezerken trojanlı bir site uyarısı verdi. Daha önce kaspersky kullanıyordum. Ondan çoğu kez uyarı alıyordum. Acaba nod32 iyi bir antivirüs değilmi?
nod32 yi sadece pc'yi kasmıyor diye kullanıyorum
uyarmayıp sessizce içeriği engelliyor da olabilir bence..için rahat olsun.uyarıları kapatabilirsin, o yine işini yapar.hepsi bir kenara işini yapmasa şu an o bilgisayarı kullanamıyor bile olabilirdin
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetsary
bende eskiden nod32 kullanıyordum daha sonra doctustaki yazıları okuyunca aviraya geçtim yapılan antivirüs testlerinde nod32 gerilemeye başlamış.sisteminize karsbersky ve nod32yi aynı anda kurun içiniz rahat eder.
yanlış bilgi vermeyelimsistem özellikleri ne kadar iyi olursa olsun aynı anda 2 tane çalıştırmamak lazım.bir tanesi aktif koruma için, diğeri de on demand-scanner olarak kullanılabilir.tıpkı benim yaptığım gibi nod32yi sadece tarama yapmak için de-aktif olarak kurabilirsiniz...
quote:
Orjinalden alıntı: kalemşör
ben yeni kullanmaya başladım gayet sorunsuz önceki programın bulamadıklarını buluyor yalnız firefoxa uyumlu değil sanırım..
en son 3 çıktı.birçok yönünü geliştirmişler.türkçe olan sayfasından bilgi alabilirsin:
kaspersky den vazgeçme
Eset smart security kurmuştum. Ağ bağlantılarında meydan gelen hatanın bundan olduğunu tesbit ettim ve kaldırdım. Her iki PC birbirini görmemeye başladı bunu kurunca bişeyler engelledi ve bende fazla kurcalamadan eski virüs programım olan Symantec corparate edition a döndüm. Yani ben memnun kalmadım ESET smart security den.
uzun süredir nod kullanıyorum...2 aydırda esset smart secureye geçtim...bir sorunla karşılaşmadım..gayet stebil ve kasmıyor...bunlardan önce kaspersky kullnandım o da güzeldi ama esset den çok kasıyordu...
quote:
Orjinalden alıntı: feylesof
Anladığım kadarıyla Avira'yı değiştirmeye değmez.
Softpedia oylarına ve incelemelere bakılırsa ikisi de iyi puanlar almış:
Ama bir durum var ki NOD32'de 40 $ gibi oldukça sinir bozucu bir ifade var.
Süre dolunca program kullanılmaya devam ediliyor mu?
araştıran devam eder
Ben Nod 32 kullanıyorum.Sanki hiç çalışmıyor gibi.Ama bu bana biraz gariğp geldi.Yani çok pasif.Hiç sesi çıkmıyor.1 aydır kullanıyorum ve ne bir trojen ne de virüs uyarısı aldım.Bu arada Vista kullanıyorum.Bir de Defender'ı kapatmam mı gerek.Yoksa ikisi bir mi çalışmalı.
nod32 kullanıyorum şu ana kadar hiçbir olumsuz yönünü görmedim tavsiye ederim
6 aydır kullanıyorum hiç sorun yok..
Ya soyle yapilan yorumlari okudumda ne kadar cahil, egitimsiz, kulaktan dolma yalan-yanliş bilgilerle haybeye yasayan, kendi mantık ve iradesini kullanmaktan aciz, ön-görüsüz insanlar var bu toplumda!!
Yok aynı an'da iki tane antivirus kuracakmisizda icimiz rahat edermiş, yok nod32 firefox'la uyumsuzmus, yok uyari vermiyormusta acaba kotumuymus vs bilmem ne!!
Neyse daha fazla yazmak manasız. "Dogru bildiginiz yanlislarla" basbasa birakmak en iyisi bu tarz ultra bilincsiz insanlari. Ancak size tavsiyem Nod32 Smart security veya antivirus'ten kesinlikle ve asla sasmayin. Suan icin dunyanin "kalitesi kanitlanmis, bircok defa odul almıs" en iyi antivirus programidir ve %100 yerli bir programdir Nod32. Bilmeyenlere bu da extra duyurulur...
bende uzun zamandır kasperskyden memnundum ancak birisi tarafında bilgisayarıma 300 mb bi dosya gönderildi ve kaspersky engelliyemedi şimdi nod32 kullanıyorum bilgisayarı kasmıyor ancak key sorunu var ve açılır pencere engelleyicisi yok.
Şu anda nod32 kullanıyorum çok da memnunum.Ama kaspersky ile hiç bir virüs programı boy ölçüşemez.8.0 versiyonu iyice yerleşsin ona geçeceğim
Nod32'den Şaşmam
Tek kelime ile NOD derim.Hiç kasmaması bir yana Avastın temizlerken bozduğu dosyaların ayni virüs cinsi ile tekrar Nod kullanarak yapılan temizlemede dosyalar hiç zarar görmedi.daha önce kullanmadığıma pişmanım.
hayır kesinlikle değilim makinam eski diye kaspersky i kaldırıp nod32 yi kurdum kaç kere virüs girdi kaspersky ile hiç olmazdı