Şimdi Ara

nod32 'den memnun musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5-6 aydır nod32 2.7 sürümünü kullanıyorum. Sadece bir kez intennete gezerken trojanlı bir site uyarısı verdi. Daha önce kaspersky kullanıyordum. Ondan çoğu kez uyarı alıyordum. Acaba nod32 iyi bir antivirüs değilmi?

nod32 yi sadece pc'yi kasmıyor diye kullanıyorum

• bende norton kullanırken sürekli saldırı engellendi mesajı verirdi.. kaspere geçtim hiç öyle bir mesaj alamadım kasperdan.. nedir dedim acaba saldırılar mı durdu yoksa kasperda mı iş yok diye... ama öyle değilmiş.. yani bu bi antivirüs programı için belirleyici bir faktör değil.. bence bu konuda için rahat olmalı.. gerçi ben kasper kullanıyorum ama nod32 de iyidir herhalde.. ama ben kasperdan vazgeçceğimi hiç zannetmiyorum...
  • Bir antivirüs programının çok uyarı vermesi onun ne kadar iyi olduğunu göstermez. Uyarılar arttıkça hatalı uyarılar da artıyor. Yani tehlikesiz bir uygulamayı tehlikeymiş gibi algılıyorlar. Bunun dengesi iyi sağlanmalı. Ne az uyarı verip hastalık kapmamalı, ne de yanlış uyarı verip gereksiz yere bloklamamalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Bir antivirüs programının çok uyarı vermesi onun ne kadar iyi olduğunu göstermez. Uyarılar arttıkça hatalı uyarılar da artıyor. Yani tehlikesiz bir uygulamayı tehlikeymiş gibi algılıyorlar. Bunun dengesi iyi sağlanmalı. Ne az uyarı verip hastalık kapmamalı, ne de yanlış uyarı verip gereksiz yere bloklamamalı.

+1 kesinlik katılıyorum.. benim kasperın varlığı bile meçhul

• 1 yılı geçik bir süredir Nod32 kullanıyorum.Hiçbir sorun yaşamadım.Çok güzel bir program.Şimdi 5 kasımda Smart Security sürümü çıkacak.Full koruma.Çıktığındada onu kullanmaya başlıycam.

Kesinlikle tavsiye ederim.

• 2.5 yıldan beri avast kulllanıyordum oynadıgım oyun yüzünden avastı bırakmak zorunda kaldım ama nod32 süper ötesi hiç cpu harcamıyor sanki
  • 1-2 kere trojan uyarısı aldım.Memnunum Nod32den. Hiç kastırmıyor makineyi o yönden seviyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende eskiden nod32 kullanıyordum daha sonra doctustaki yazıları okuyunca aviraya geçtim yapılan antivirüs testlerinde nod32 gerilemeye başlamış.sisteminize karsbersky ve nod32yi aynı anda kurun içiniz rahat eder.
  • Süper bir antivirus
    Tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

1 yılı geçik bir süredir Nod32 kullanıyorum.Hiçbir sorun yaşamadım.Çok güzel bir program.Şimdi 5 kasımda Smart Security sürümü çıkacak.Full koruma.Çıktığındada onu kullanmaya başlıycam.

Kesinlikle tavsiye ederim.

çıktı bile...

nod32 'den memnun musunuz?

2 gün önce yükledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 4 Kasım 2007; 17:00:18 >

• ya bu smartın tam adresini yazsana kardeş bizde dowland ede k :)
  • yahuu bu nod u o kadar övdünüz ki herhalde bu gidişle kasperın keyi ilk kara listeye alınınca nod a geçicem gibi.. ama işte isminden mi kaybediyor ne bir türlü güvenliğinden emin olamıyorum.. yani kasperdan iyi olabilir mi acaba???
  • 3 yıldır kullanıyorum..sonuna kadar nod
  • yaa arkadaşlar özellikle nod kullanan arkadaşlara sormak istiyorum .. daha önce kasper kullandınız mı?? yani her ikisi arasında bir değerlendirme yapabilirmisiniz.. çünkü bayağı bir alışmaya başladım ismine bile.. keyim karalisteye alınana kadar kasperdayımda ondan sonra nod a geçebilirim.. tabi bunun için kaspera göre nod un da artısının bulunması lazımki boşuna uğraşmış olmiyim değil mi?? yani sadece nod kullanıpta bu çok iyi demiş olmak pek bir anlam ifade etmez.. bende zamanın da norton 2005 kullanırken başka antivürüs programlarını bilmediğim için benim için en iyisi nortondu.. taki kasperı kurunca anladımki norton tam bir ..islikmiş.... anlatabildim herhalde

• ben canım sıkıldıkça antivirüs değiştirim ve hep söylerim, yine söyliyeyim en iyisi bence makinayi çok yorsada bitdefender kasperksy için kimseden şikayet duymadım ama nod32 için olumsuz konuşanlar da var ve en son nod32 kullanırken hiç bir virüs trojan uyarısı falan almadım ama nod32 kaldırıp başka bir antivirüs kurdum ve bilgisayarımda birşeyler buldu. Yalnız anti virüs incelemelerinde de denildiği gibi en iyi proaktif koruma nod32'de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

yaa arkadaşlar özellikle nod kullanan arkadaşlara sormak istiyorum .. daha önce kasper kullandınız mı?? yani her ikisi arasında bir değerlendirme yapabilirmisiniz.. çünkü bayağı bir alışmaya başladım ismine bile.. keyim karalisteye alınana kadar kasperdayımda ondan sonra nod a geçebilirim.. tabi bunun için kaspera göre nod un da artısının bulunması lazımki boşuna uğraşmış olmiyim değil mi?? yani sadece nod kullanıpta bu çok iyi demiş olmak pek bir anlam ifade etmez.. bende zamanın da norton 2005 kullanırken başka antivürüs programlarını bilmediğim için benim için en iyisi nortondu.. taki kasperı kurunca anladımki norton tam bir ..islikmiş.... anlatabildim herhalde

kardeş ben nod32 2.7 den önce kaspersky 6.0 kullandım.
    eğer senin pc'nin özellikleri iyi ise kani kasmıyorsa sakın kaspersky den şaşma.
    ben çok antivirüs kullandım ama kaspersky den iyisene şahit olmadım. için rahat olsun.

• Smartı indirip yüklücem
  • NOD 32 tek kelimeyle mükemmel. Tüm virüsleri buluyor ve bilgisayarı da hiç kasmıyor
  • nod32 yi uzun zamandır kullanıyorum sorunsuz ve kasmıyor uygun dosyaları bulunca smart security e bende geçmeyi istiyorum tabi ki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.