Forumda var mı hala XP kullanan? Ben şahsen bazı bilgisayarlarda hala kullanıyorum |
Hala Windows XP Kullananlar Buraya
-
-
xpde , mesela resimler bölümünde, oluşturduğum klasörleri kendi kafama göre istediğim yere sürükleyip orda konumlandırıyordum, windows 8de buna mani oldular..bi hile eklentisi ile windows 8 de bunu devam ettirdim ama w10 da bu mümkün görünmüyor, hile eklentisi de bulunmuyor. bir pc kurdu olarak bunun bi çaresini biliyormusun diye bi sorayım dedim.
-
xp mi kaldı la,
-
Xp>win7> kalan tüm pc işletim sistemleri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güvenlik güncellemeleri almadığı için sıkıntı.
bir de mavi ekran hatası verebilir zaman zaman
-
Elimde eski sistem koyacak yer olsa windows 98 kuracağım :D
Aslında şu işten ayrılabilirsem bir ara Windows 1.0 çalıştırabileceğim makineler varsa bit pazarlarına bakacağım.
-
amaç ne?
-
Onun için çeşitli toollar kullanabilirsin ama artık ben çok tool kullanmıyorum Windows üzerinde.
Kullandıklarımda software development veya siber güvenlik odaklı toollar. Tasarım odaklı toollar genellikle güvenlik açığı barındırdığı için sıkıntı.
-
Retro.
Antika parçalar toplamak çalıştırmak hoşuma gidiyor aslında.
Bir ara pentium 4 sistem bulup toplayıp 2006'lara geri dönmeyi istiyorum aslında amaaa şu an elde olan DDR3 sisteme odaklıyım. Önümüzde ki ay xeon alacağım bu makineye aliexpressten.
Hala zamanında ucuza x99 xeon sistem toplamadığıma pişmanım. Çinden 4-5kya 6 ay önce huananzhi dual xeon anakart alabiliyordum.
Stonks token alıp batacağıma 5k'yı ona vereydim keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 24 Eylül 2024; 19:32:51 > -
nostalji için eski oyunları oynuyorum arada yetiyor :D
-
Çoğu eski oyunu Windows 11'de oynayabilirsin ama ben biraz o zamanın donanımını kullanmakta istiyorum.
Bu biraz klasik mercedes ile gezmeye çıkmaya benziyor.
-
https://github.com/dremin/RetroBar
https://github.com/Open-Shell/Open-Shell-Menu
birebir olmasa da bu ucu nostalji istegini bastirir
-
Xpyi herkes sever önemli olan vista yı sevmek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ms-dos 6.22 kullanırken buradaki bir çok kişi babasının yediği portakalda vitamindi,
-
güçsüz donanım bulundurmak istemem evde en güçsüz cihazımda bile en kötü intel 8. nesil işlemci olması gerek.
daha düşük perf verip daha çok güç tüketecek cihaza gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C030AEF3 -- 25 Eylül 2024; 18:51:22 > -
Xp mi kaldı? yahu web tarayıcı nasıl yüklüyosun? güncel web tarayıcı olmazsa JS çalışmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xp destekleyen firefox tabanlı tarayıcılar var.
Chrome tabanlı pek yok ama arada tek tük var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben daha çok tamirat tadilat, elektronik öğrenmek için alıyorum.
Ortaokuldan beri tuttuğum asus 1005ha'yı tutuyorum hala. Samsung rv510'u tutuyorum belki onu 2000 tlye i7 destekleyen rv540 anakartli modelle yukseltirim.
Biraz da nostaji için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
özel sıralama yapılmıyor sadece ad, değiştirme tarihi, tür ve Boyut'a göre sıralama yapılabilir. özel sıralama yapmayı sağlayan tool mevcut değil internet aleminde ama belki pc kurtları bunun bir hilesini biliyordur diye sana sordum..
Benzer içerikler
- 1 gün uyumazsak ne olur
- pomem forum
- egepen deceuninck yorumlar
- femcel nedir
- yin yang günah mı
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- google çizim yap
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X