Şimdi Ara

Hala Windows XP Kullananlar Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam windows 10'dan sonra çoğu şey değişti. 3. Parti tool bulup denemek lazım ama onlar ne kadar güvenilir tartışılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyiymiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 home kullanıyom. mesela klasörün adı 1 ekim 2012, diğer klasörün adı 3 nisan 2013, diğeri de 1 ocak 2015, diğeri de 5 ağustos 2016 olsun.. bu klasörleri yukardaki gibi sıralayamıyorum, sistem karman çorban kendi kafasına göre sıralıyor, mesela 2012 tarihli klasörleri ilk başta sıralama imkanı olsa hemen bulurum ama sistem bunu teee nerelere, diğer klasörlerin arasına atıyor ve sıralıyor, ara bul işin yoksa..bu yüzden o kadar klasör içinden aradığımı bulmak için tüm klasörleri gözle taramak zorunda kalıyom, halbuki serbest sıralama olsa tak diye nokta atışı bulurum aradığım klasörü.. aklında bi tool varsa yaz, ben denerim onu... xpde bu serbestti, win8 de register kayıtlarıyla oynanarak bi hile ile sorun çözüldü, win10da ise çözüm bildiğim kadarıyla bulunamadı en son...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 25 Eylül 2024; 8:49:6 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Aklımda ne yazık ki bir tool yok.

• Rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoft işte bu yüzden kaybetti ve google ı yenik düştü.. insanların hayatını kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyor, sade ve pratik değil, basit şeyler yerine karmaşık şeyleri seviyor. google bunun tam tersini yaptığı için aradan sivriliyor, tek eskik şey google ın chrome os un, windoeslar gibi kolayca indiriliecek bir yapıda olmaması...

chrome os ön kurulu olarak geliyor chromebook'larda ve indirilebilen chrome os flex'e göre bazı avantajları var (android uygulama kurulabilmesi gibi).

10 yıl güncelleme desteği var. bu süre bitince coreboot flashlanıp başka bir işletim sistemi kurulabilir ya da

https://github.com/sebanc/brunch ile tekrar chrome os kullanımına devam edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C030AEF3 -- 25 Eylül 2024; 12:42:5 >
  • xp hala stabil degil bence arayuzu falan cok degisik geldi kullanamadim win 98'e döndüm.

• o zaman mantıklı. kullanmak için tutarsan eziyet etmiş olursun kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C030AEF3 -- 25 Eylül 2024; 18:50:47 >
  • Gelmiş geçmiş en hızlı ve stabil işletim sistemiydi. Tek bir kusuru vardı oda mavi ekran.

• Hala Windows XP Kullananlar BurayaRetroGameyoutube
    Half-Life a pure time classic! The game that started many FPS! Play as Gordon Freeman, hes like that guy from Breaking Bad lol. #pc #pcgaming #gaming #retrogames #retrogaminglife #vintagegames #halflife #retropc #pcmasterrace
    https://www.youtube.com/watch?v=kDWNOI7MWG4
    Dosya başlarına alfabeye göre birer harf koy oldu bitti.

• Cd si halen duruyor

ISO8601 kullanirsan bu sorunu yasamazsin.

• Zuko kullanıcısına yanıt

nasıl yani? daha detaylı bilgi verir misin?

• Önemli olan Windows XP 64bit SP2'yi sevebilmektir. 32bit sp3'lü xpyi herkes sever.

Windows XP'ye desteği olan en son donanımlar bildiğim kadarıyla amd fx serisi ve intel hashwell serisi işlemciler. Gpu olarakta nvidia'nın 900 serisi destekliyor herhalde 970-980 filan.

YYYY-MM-DD seklindeki uluslararasi tarih standardi. Asagidaki resme bakarsan soldaki, sagdakine gore daha duzenli. Veya ikinci resimden.

Hala Windows XP Kullananlar Buraya
    Hala Windows XP Kullananlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 6 Ekim 2024; 15:19:1 >

2012-10-01
    2013-04-01

Tarzı yapsan tam istediğin gibi sıralanır isme göre sıraladığında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.