bu ücü arasindan bir tercih yapmak istiyorum ama forumlarda cok farkli olumlu olumsuz yorum var karar veremedim, acaba türkiyenin en saygin donanim haber forumu üyesi arkadaslar ne düsünüyorlar, siz olsaydiniz bu ücü arasindan hangisini satin alirdiniz? (fiyatlari asagi yukari ayni oldugu icin bu detay gözardi edilebilir)
tesekkür ederim
kullandığımı söyleyeyim bari. kaspersky
Eset Smart Security 3.0.684.0 kullanıyorum, memnunum. Kaspersky' ı her heveslenip kurduğumda sistemi yavaşlatınca kaldırma gereği duyuyorum.
kis 2009 kullanıyorum hiçte kastığı falan yok
Kardeş hepsini denedim.Bence "Eset Smart Security"
Çoğu kişi smart security deki firewall ın yetersiz olduğunu düşünüyor.Bence Nod 32 Antivirüs almalısın.Yanınada bedava olan zonealarm ı kurarsan çok iyi ikili olurlar Hem paranda cebinde kalır..
Kaspersky 2009 eğer sistemin iyiyse hiçbir yavaşlatma filan yapmaz merak etme.
Bence Avira Premium Security Suite 30 günlük deneme sürümünü kullanıyorum ayda bir format atıyorum çok iyi oluo. Yapılan testlerde en iyi yakalama yüzdesine sahiptir(kesinlikle kendisinin yaptığı değil) %99,6 .. Ben sana 1 özelliğini söliyim gerisini sen düşün bilg. yapılacak saldırılara karşı neler yapılacağını önceden ayarlıya biliosun. Ki zaten prog içinde yaklaşık 50 adet saıldırı senaryosu ve gerçekleştiği takdirde ne yapılacağı var.
ilk defa bu kadar kisa sürede bu kadar cok cevap aldim bir soruma, sasirmadim desem yalan olur :) tesekkür ederim hepinize..
peki Norton Internet Security nasildir? arkadaslar tavsiye eder misiniz?
nod32 ben de cok kullandim ama sanki tam koruma saglamiyor virüs giriyor diye bir hisse kapiliyorum nedense, belki de benim kuruntumdur :) ama sistemi hic kasmiyor orasi gercek
son olarak da bir konuda bilgi sahibi olmak istiyorum..
elimde orjinal Norton Internet Security 2005 var (CD ve lisans kodu var) bunu upgrade yapmak istesem bir Norton Internet Security 2009 upgrade cd si alsam(daha ucuz oldugu icin) upgrade yapabilir miyim? bu cd xp ye göre (2005) acaba upgrade cd si vista olacagi icin(2009) sorun yasanir mi? yoksa upgrade cdsini direk takip kurarken orjinal eski versiyonun kodunu mu giriyoruz yani eskisini kurmadan direk upgradeden yenisini mi kuruyoruz? öyleyse sorun olur mu xp vista yada 2005 2009 varki vs.. umarim karisik olmadi :) selamlar
Norton iyidir ama gereksiz virüs uyarıları verir. gereksiz derken aslında virüslü olmayan dosyaları virüslü diyerek siler. özellikle bilgisayarında lisanssız program kullanıyorsan norton kullanma. yok herşeyin lisanslıysa en iyisi nortondur.
ben işyerinde symantec endpoint(norton), evde esset smart security kullanıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: RicCo
Norton iyidir ama gereksiz virüs uyarıları verir. gereksiz derken aslında virüslü olmayan dosyaları virüslü diyerek siler. özellikle bilgisayarında lisanssız program kullanıyorsan norton kullanma. yok herşeyin lisanslıysa en iyisi nortondur.
ben işyerinde symantec endpoint(norton), evde esset smart security kullanıyorum.
aciklamalar icin tesekkür ederim, bu konuda fikriniz var mi ?
elimde orjinal Norton Internet Security 2005 var (CD ve lisans kodu var) bunu upgrade yapmak istesem bir Norton Internet Security 2009 upgrade cd si alsam(daha ucuz oldugu icin) upgrade yapabilir miyim? bu cd xp ye göre (2005) acaba upgrade cd si vista olacagi icin(2009) sorun yasanir mi? yoksa upgrade cdsini direk takip kurarken orjinal eski versiyonun kodunu mu giriyoruz yani eskisini kurmadan direk upgradeden yenisini mi kuruyoruz? öyleyse sorun olur mu xp vista yada 2005 2009 varki vs.. umarim karisik olmadi :) selamlar
Ücretsiz AVIRA - 1 numara
avast panda
Kaspersky Internet Security 2009 siparis ettim, degerli yorumlariniz icin hepiniz sag olun arkadaslar..
antivirüs olarak NOD32 eklersen harika olur..
avira full sürümü kendi sitesinden indir kısa bi kayıt 3 aylık bedava 2 ay 29 gün sonra kısa bi başka kayıt 3 ay daha bedava
daha iyisi bence yok ama bu kişiseldir kişiye göre değişebilir.