Şimdi Ara

NOD32 SÜRÜMLERİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    v3 mü v4 mü yoksa business edition mu daha iyi ?
    yardımlarınızı bekliyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a18975 -- 19 Ağustos 2010; 12:43:03 >

• ben v4 kullanıyorum bi şikayetim yok
  • 4. versiyon 3'e göre daha üstün. 4 kullanıyorum
  • smart security versiyonu en guvenlisidir...
  • Az önce bir konuya da yazdım. Eğer kullandığınız Nod32 Fix'li ise bir işe yaramıyor. Aksine sorun yaratıyor.
    Belki sizler yasal olarak kullanıyor olabilirsiniz ama ben yine de uyarayım dedim.
  • quote:

Az önce bir konuya da yazdım. Eğer kullandığınız Nod32 Fix'li ise bir işe yaramıyor. Aksine sorun yaratıyor.
    Belki sizler yasal olarak kullanıyor olabilirsiniz ama ben yine de uyarayım dedim.

fix'li ne demek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a18975

quote:

Az önce bir konuya da yazdım. Eğer kullandığınız Nod32 Fix'li ise bir işe yaramıyor. Aksine sorun yaratıyor.

fix'li ne demek ?

ilaçlı demek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVAST VPN
    6 yıl önce açıldı
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kısacası şu nasıl bi model

http://www.vatanbilgisayar.com/eset-ps001nod01-eset-nod32-smart-security-kutu-turkce-4.0/productdetails.aspx?I_ID=44302

dogru bir secim olur...ama sunu belirteyim smart security icerisinde guvenlik duvarida barindirir..yani normal bir antivirüsten cok daha guvenli bir koruma saglar ozellikle internet uzerinden gelebilecek virüsler ve saldirilara karsi..

• quote:

quote:

kısacası şu nasıl bi model

http://www.vatanbilgisayar.com/eset-ps001nod01-eset-nod32-smart-security-kutu-turkce-4.0/productdetails.aspx?I_ID=44302

peki nod32 den daha iyi olanı varmı?
  • ondan iyi bundan iyi sundan iyisi vs vs ararsan daha cok ararsin...sonuc olarak hic bir antivirüs tam koruma saglamaz burda kullaniciyada buyuk is dusuyor.....ben 3-4 yıldır nod32 kullaniyorum ve satiyorum hic bir sikayet almadim...ha dersen gecirdigi virüsler yokmu tabiki var dedigim gibi kullanıcıdanda kaynaklaniyor...her antivirüsün bir takim aciklari ya da tesbit edemedigi turler olabilir...bu gayet dogaldir.....su an sistem kaynaklarini en az kullanan ve buna baglı olarakta en cok koruma saglayanlardan biride nod32 dir...nod32 den daha iyi koruyan yokmudur tabiki vardir..ama bu seferde sistem kaynaklarini bir ahtapod gibi saran bir nur topu gibi bir antivirüsün olur...yani cokta detaya girmene gerek yok..sonuc olarak alti ustu bir antivirüs yazılımı...
  • Var tabi antivir.
    Antivir külübüne uğrayın 3 aylık security suite keyi alın kurun kullanın. Keyin süresi bitince tekrar alın ben bu şekilde 9 ay falan kullandım.
    Şu an yasal olarak vista kullanıyorum. Antivir çakışma yaptı vista ile o yüzden Avast5 free kurdum bir sorun da yaşamıyorum.
    Virüs programlarına o kadar para vermek gereksiz etrafta bir sürü çözüm varken...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.