Şimdi Ara

Noel Baba'dan Mektuplar - J.R.R. Tolkien %75 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Noel Baba'dan Mektuplar - J.R.R. Tolkien %75 indirimli

Tolkien'in 1920 yılından 1943 yılına kadar, 23 yıl boyunca çocuklarına Noel Baba imzasıyla her Noel öncesi yazdığı mektuplardan ve mektupların konusu olan kendi eliyle yaptığı resimlerden oluşuyor. Ayrıca Tolkien'in çocuklarına yazdığı bu mektupların orijinal hali de Türkçe kitapta yer alıyor.

Tolkien'in bu kitabı yazarın Noel Baba imzasıyla çocuklara yazdığı mektupların yanı sıra kendi eliyle yaptığı resimleri de içeriyor. Noel Baba'nın titrek bir elle yaptığı resimler kadar güzel mektupları da İngilizce olan orijinal diliyle ve kenar süslemeleriyle verilmiş.

Kuzey Kutbu'ndaki hayata dair ilginç hikâyeler var bu mektuplarda: Ren geyiğinin nasıl ipini kopardığı ve kaçarken bütün hediyeleri etrafa saçtığı; sakar Kutup Ayısı'nın Noel Baba'nın evinin çatısından nasıl içeri düştüğü; onun yüzünden ayın nasıl dört parçaya bölündüğü ve Ay Dede'nin arka bahçeye yaptığı inişin yumuşak olup olmadığı; evin altındaki mağaralarda yaşayan gulyabanilerin neden olduğu savaşların nasıl sonuçlandığı!

Uzun bir çocuk masalı gibi okunabilecek mektuplarda Noel Baba'nın Kuzey Kutbu'ndaki evi, maceralı yaşantısı, dostları ve düşmanları sürükleyici bir dille anlatılıyor.

Hem küçükler hem büyükler için tam bir Tolkien kitabı.
    http://www.ilknokta.com/kitap/j-r-r-tolkien/noel-baba-dan-mektuplar.htm
     Noel Baba'dan Mektuplar - J.R.R. Tolkien  %75 indirimli

• Çok iyi fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo ne kadar?
  • burda önemli olan edebiyat yönü bence kitabın. Bir kitabı bu şekilde yargılamamak lazım bence. Bu kitap bence bu fiyata süper. Okumayanlara tavsiye ederim. Çocuklarınıza okursunuz okumassınız bilmem ama koleksiyonunuzda bulunması gereken bir parça...
  • beyler burada bence önemli olan kargo parası. net. boşverin kültürü mültürü kargo ne kadar bunu araştırıp tartışalım
  • kargo 5tl imiş arkadaşlar
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Oktay Sinanoğlunun bütün kitaplarını okudum ve bu kitabı da sipariş edecem. Sorun mu var? İnsanlara neden karışıyorsunuz, ne bu baskıcılık? Vazgeçin artık şu kafadan..

Kargo fiyatı kapıda ödemeyle 10 lira kredi kartıyla alışverişte 5 lira arkadaşlar kimsenin dediğine bakmayın. İsteyen istediği gibi at koşturur sonuçta forum burası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

kargo 5tl imiş arkadaşlar

diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Bizde o güç yani kültürünü empoze ettirme gücü olmadığından o dediklerin hayalde kalır dostum. Malesef bizde bu isimleri tanıtacak, sahiplenecek yazarlar, isimler olmadığı sürece hiçbir şey bekleme. Oktay Sinanoğlunun dedikleri ütopyadan ileriye gidemez artık bu dünyada.

Ben bir ara öyle kaptırmıştım ki her kullandığım şey Türk malıydı afedersin ama kıçımdaki dona kadar. Sonra ne mi oldu? Fiyatlarıyla baş edemedim koyverdim. İnsan kendi ülkesinde kendi malına daha çok para verir mi? Verirse böyle olur.

Herşey okuduklarımda kaldı ve artık nerde Türk malı görürsem kaçıyorum nerde böyle gelip sizin gibi körü körüne savunan olursa direk karşı çıkıyorum. Adamlar kendi kültürlerini her geçen gün geliştirerek insanlara sunuyorlar. Bizdeki keloğlanı sorsan benim aklıma hala 1971 yapımı Rüştü Asyalı'nın oynadığı gelir. Dede korkutu sorsan seneler önce okuduğum kitabı aklıma gelir. Diğerlerini saymıyorum bile.. Nerde filmi, tanıtımı, çeşitli kitapları? Ben istemezmiyim olmasını?

Kendini yenilemeyen kültür yok olmaya mahkumdur. Sadece Türk kültürü için demiyorum bunu ama malesef durum böyle. Bak senin forumdaki ismine By_Ekrem en basitinden böyle açıklanır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamu Otobüsü -- 17 Aralık 2013; 16:27:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.