dediğim gibi oyunları bıraktım soruları alayım yaş 24
Neler oynuyordun ? Bir de belli bi süreyle mi bıraktın yoksa gittiği kadar mı Ayrıca neden böyle bi karar aldın ?
Dirtyphonics
kullanıcısına yanıt
Lol ve pubg oynuyordum günde 13 14 saati bulduğu oluyordu kendime ve çevreme vakit ayırmayı geç yemek sigara ve bilgisayar modundaydım uzun süredir ve temelli bırakmayı düşünüyorum
Öncelikli olarak sigarayi biraksaydin dostum. Sigara içen insanlar ortalama 28 yıl erken ölür. Çok bilgisayar oynamak ise senin en fazla gerizekalı yapar.
6 yıldır bilgisayar oyunu görmedim.Delleniyorum valla
e 13 14 saatin yerine ne koyacaksın?
THECERN
kullanıcısına yanıt
Valla ilk haftamdayım sabahları erken kalkmaya başladım 7 8 gibi uyanıyorum kendi kendime öğrenci evindeyim güzel bir kahvaltı hazırlıyorum kendime ki bu öğrenci evinde güzel bir durum öğlene kadar derslere bakıyorum öğlen dışarı bir kaç arkadaşla buluşmaya çıkıyorum akşama doğru geldiğimdeyse 2 3 saat civarı kitap okuyup geri kalan süreçte de forumlarda takılıyorum araştırmalar yapıyorum bölümümle alakalı aslında rutin şeyler ama uzun süredir yapmayınca farklılık hissettiriyor
oynadığın oyunlar birşeye benzeseymiş bari
Suzuya.Juuzou
kullanıcısına yanıt
Hocam bir oyunda sabit kalıyorum geçen yıla kadar da knight online oyununa bağlıydım yıllarca bırakamadım aslında dediğiniz gibi değmiyordu da oynadığım oyunlar şöyle bir düşününce
Ben de no job devrimini başlatıyorum kardeşim, herkes işini bıraksın.
lol pubg gibi kanser oyunları bırak tabi
Hayatsiz adamin maceralari simdi bir sey degisecek sanki hayallerde yasiyonuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme