Şimdi Ara

nofrost buzdolabı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1800 tl bütçeyle nofrost buzdolabı tavsiyenizi bekliyorum.

lg den bir dolaba baktım, üzerinde 2100 tl yazıyordu. peşin/nakit ödeyeceğimi söyleyince 1850'ye düştüler. yani katalog fiyatında 2000 tl ye kadar önerilere açığım bu mantıkla...

lg nin dolapları çok övülüyor ama beni etkileyen bir malzeme kalitesi göremedim ben. boschun daha ucuz buzdolapları daha kaliteli duruyor.

bosch buzdolaplarındaki tek sıkıntı ses mi? ve bu ses abartılacak bir ses mi? siemens bayisi vardı ona sordum. ses geliyormuş dolaplarınızdan dedim.

-ya abi böyle "tıkırt" diye bir ses.. dedi. yani öyle abartılacak bir şey değil dedi.

ama forumda anlatılan ÇAT-ÇAT-PAT gibi sesler. yani uykudan uyandıracak kadar...

bosch konusunu açıklığa kavuşturalım önce. bosch alınmayacak gibiyse lg-samsung arasında... samsung'tan memnun büyük bir kitle var. fiyatı lg den daha ucuz galiba. lg'ye fazla para vermek istemiyorum.

• çıkartacağı ses gerçekten beni de o kadar etkilemez diye düşünüyorum, (bir çamaşır makinasının sıkma sesi yada süpürge makinası gibi değilse :=)

bu başlığı takip edeceğim,

2000 TL altı, hacim olarak avantajlı, tasarruflu bir model arıyorum, karlanma olmasın
  • neden kimse cevaplamıyor
  • http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GN-M702GLHW

Teknosa'da görüp inceleme imkanım olmuştu.İndirim gününe denk gelmişti 1799 TL etiket vardı o zaman.İndirimi bekleyin derim.
    gayet güzel bir ürün,üstelik 10 yıl kompresör garantisi vermeye de başlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsusmahal

arkadaşlar 1800 tl bütçeyle nofrost buzdolabı tavsiyenizi bekliyorum.

lg den bir dolaba baktım, üzerinde 2100 tl yazıyordu. peşin/nakit ödeyeceğimi söyleyince 1850'ye düştüler. yani katalog fiyatında 2000 tl ye kadar önerilere açığım bu mantıkla...

lg nin dolapları çok övülüyor ama beni etkileyen bir malzeme kalitesi göremedim ben. boschun daha ucuz buzdolapları daha kaliteli duruyor.

bosch buzdolaplarındaki tek sıkıntı ses mi? ve bu ses abartılacak bir ses mi? siemens bayisi vardı ona sordum. ses geliyormuş dolaplarınızdan dedim.

-ya abi böyle "tıkırt" diye bir ses.. dedi. yani öyle abartılacak bir şey değil dedi.

ama forumda anlatılan ÇAT-ÇAT-PAT gibi sesler. yani uykudan uyandıracak kadar...

bosch konusunu açıklığa kavuşturalım önce. bosch alınmayacak gibiyse lg-samsung arasında... samsung'tan memnun büyük bir kitle var. fiyatı lg den daha ucuz galiba. lg'ye fazla para vermek istemiyorum.

vestel 3303 weh
    brüt 530 lt.
    üstten buzluklu
    kapağında beya led ekran var
    1800 tl
    ücretsiz 6 yıl komple ürün 10 yıl kompressör garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 12 Ağustos 2013; 16:08:28 >

• Buz kırma sesi epey sesli ilk zamanlar çok şaşırmış bozuk olduğunu düşünmüştük.Oturma odasında tv izlerken mutfaktan gelen sesi rahat duyuyoruz. Arada 5m civarı mesafe var. Bu ses dk başı çıkmıyor günde bir kaç kez duyuyoruz zaten alıştıktan sonra o kadar rahatsız etmiyor.
    Bosh buzdolapları büyük hacimler haricinde tavsiye edilmiyor bu konuyu iyice araştırıp karar vermenizi tasiye ederim
  • mahsusmahal M kullanıcısına yanıt
    merhaba
    oncelıkle sıze tavsıyem bazı markalardan uzak durmanız cunku cogu reklamını ve kullanımını gordugunuz makıneler sızı cok daha mutlu mesud edecek makıneler varken tercıh sebebı olmamalı...
    ayırdıgınız butce aslında ıyı dolap olculerınız nedır paylasırsanız sıze 10 yıl sorun cıkarmayacak makıneler onerebılırım
    sahsı fıkrımı soracak olursanız samsung lg gıbı markalar buzdolabında sadece Türkiye'de ısım bılınırlıgı yuksek markalar olmasından dolayı satıs yapan populer urunlerdır
    alısverıste mantık verdıgınız paraya en ıyı teknolojıyı en ıyı tasarrufu ve en ıyı sogutmayı hangısı saglıyor buna bakmamız lazım sonucta bu parayı verıp 5-10 yıl sorunsuz calısmasını ıstemek en dogal hakkımız
    ben sıze buzdolabında HİTACHİ markasını öneririm.
    http://www.tamsaatinde.com/HITACHI-R-Z570ERU9X-STS-CELIK-BUZDOLABI,PR-1795448.html
    ıc derınlıgı dıger buzdolaplarına gore daha hacımlıdır mavı ısık teknolojısının yaratıcısı olup meyve ve sebselerı taze sekılde sogutma ozellıgı ses konusunda olayı asmıs bır dolaptır TIK sesı duymazsınız hatta arada bır kontrol edersınız calısıyormu calısmıyor mu dıye kontrol edersınız teknık servıs konusunda Türkiye'de alışılagelmişten öte hizmet anlayışları vardır.
    cogu bılındık fırmaların teknolojısını ve panellerını sağlayan fırmadır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUZDOLABI TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Buzdolabı Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 yılı geçti Profilo No-frost bir buzdalabı kullanıyoruz. tavsiye diyince bi de fiyatına baktım 1600 başlayan fiyatlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedwal -- 26 Ağustos 2013; 18:54:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.