Bildirim
Nokia 1030 u bekleyeyim mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1030 bekleyin tabi de telefonun ne zaman çıkacağı bilinmiyor.3 ay sonra gidip 1020 almak pek doğru bir karar olmaz bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1030 için umutlanma derim,hiç çıkacakmış gibi gelmiyor bana.. ben hala 1020 alsam mı benim 1320yi satıp diyorum,aklımı tek karıştıran sey 1020nin şarjı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence 1020 gayet iyi bir telefon.
Boşa beklemeyin bence.Kamera diyorsanız carl zeiss mercek yerine canon ile anlaşmış diye duydum.Bu yüzden 1020 diyorum.
Hiç çıkacakmış gibi gelmiyor mu
Telefon çıkalı 1 yıldan fazla zaman olmuş.Yeni Microsoft telefonlar tanıtılıyor.1030'un eli kulağında.
Bekleyin tabi ki. -
Bende bunu bekliyorum 1320 satıp alıcam
Ama pahallı olabilir diye düşünüyorum bütçe limiti 1800 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 14 Kasım 2014; 17:37:21 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nokia Lumia 1020
Bekleyin tabi ki.
Telefon piyasaya çıkınca '' Microsoft Lumia 1030'' diye isim değiştirirsiniz -
82 kişi bakmış keşke o bakanların hepsi mesaj atsaydı -
Hocam 1030 çıkmayacak ki siz neyi bekliyorsunuz? -
Hocam keşke 1320 almasaymışınız bence lumianın en berbat telefonlarından biri -
quote:
Orijinalden alıntı: eyozgurluk
Hocam keşke 1320 almasaymışınız bence lumianın en berbat telefonlarından biri
Alınacak 3 tel var zaten nokia da
1520
930
1020
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1320 nasıl en berbat telefonlardan ? Şahsen kullanmadım ancak sürekli olumlu yorumlar geliyor kullananlardan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr
1320 nasıl en berbat telefonlardan ? Şahsen kullanmadım ancak sürekli olumlu yorumlar geliyor kullananlardan.
Berbat diyenler zaten hiç wp kullanmamış insanlar.1.7 çift çekirdekli işlemci 6' ekran 3400mah batarya ve en güzel özelliği şarj makinesi aramıyorsun yada 1 günü çıkarır mı derdi yok.Kamerası 5mp tek dezavantajı o.Nice 8-13mp ler varki çamur gibi çekiyor.1000₺ altında clearblack 6' gorillaglass 3 ve kaliteli bir panel kullanan başka Bi telefon var mı ? Ekrana alttan üssten yanlardan baktığında görüntü gayet net.Güneş ışığı altında ekran gayet rahat görülüyor.Birde çok sağlam telefon eline alınca anlıyorsun.Sürekli fotoğraf çekmiyorsan ama konuşma mesajlaşma internet sosyal paylaşım siteleri navigasyon film müzik oyun oynuyorsan 1320 ihtiyacını görür.Kamera istiyorsan L925,1020.1520 zaten hem kamera hem batarya performans telefonu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bekleyin derim
Up
bekleyip napcan la. duyrulması aylar alır gelmesi aylar alır. zaten o kadar bekeleyecekde telefona ihtiyacın yokutçr bekle dur. -
quote:
Orijinalden alıntı: koçari
bekleyip napcan la. duyrulması aylar alır gelmesi aylar alır. zaten o kadar bekeleyecekde telefona ihtiyacın yokutçr bekle dur.
iPhone 5 kullanıyorum tel iyi ama kamerası iyi olan Lazım başka kamera taşımak istemiyorum
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X