Şimdi Ara

NOKIA 1203 HAKKINDA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar telefonu ikinci el aldım sonra bu ses probleminin olduğunu gördüm...ama türk aklı ile elektirik bandını hoparlorun oldugu yere iyice yapıştırdım normal zil sesleri ön taraftan çıkıyor telefonla konusurkende dısarıdan duyulmuyor ses:)nokia mühendislerinin yapmadığını biz yapıcaz telefonu değiştiridim ama çok sevdim:)
  • ya bu telefonda bi durum var çözemiyorum ekrana önce kulaklık şekli belirdi biraz kurdalayınca o gitti tanımlayamadığım bir şekil geldi

durum şu karsıdan arayınca telefon çalıyor açıyorsunuz ama telefonda ses yok karsı tarafın sesi geliyor ama sizin sesiniz gitmiyor bizde seçeneklerden hoparlörü açıyoruz ancak ordan konusabiliyoruz

acaba ekranda beliren bu kulaklık amblemi neyi belirtiyor sanırım sesi bir yerlerden kapadık ki ses gelmiyor okadar ayarlarına baktım telin yok bir türlü o ekrandaki sekilleri yok edemedik

anlayan varmı acaba
  • konuyu hörtletiyorum ama bu arkadan ses gelme olayını buraya yazmayı akıl eden, sonra da yazmaya devam eden diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. yarın telefonu sipariş edicektim (:
  • Arkadaşlar, bu ses sorunu yıllardan beri ve diğer modellerde de var. Nokia halen bu sorunlu modelleri üretmeye devam ediyor. Bu ne biçim mühendislik hatasıdır? Böyle rezil bir telefon üreticisi yoktur. Bu sorunun tek çaresi olarak, aynı özelliklete sahip başka marka almaktır. Samusng'un hiçbir modellerinde böyle sorun yok. Nokia artık bitmiştir, zaten Nokia'nın finansal rakamlarının kötüye gidişinin sebebi de budur.
  • 1203 almak istiyorum fakat satan yer bulamadım nette varmı satan mağaza bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: hardday

quote:

Orijinalden alıntı: sefa22

1203 almak istiyorum fakat satan yer bulamadım nette varmı satan mağaza bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tekcell-sifir-nokia-1203-kutulu-sadece-bizde-sinirli-stok-93554387/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-100-100-orjinal-ve-sifir-kutu-pal-telekom-92882678/detay

oradan almak istemiyorum mağaza olcak hepsi..tek..vsvs

• O zaman topukları aşındırıp gezceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün nokia 1203 aldım mesaj gönderdiğimde karsı tarafta direk oku diye bişey çıkıyo mesajlarım normal olarak gitmiyor. hızlı mesaj olarak gidiyor sanırım eski haline nasıl getirebilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.