Bildirim
nokia 3 nasıl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
15 ,20 gün kullanıyorum
Kamera berbat ön kamera biraz iyi
Kopyala yapıştır menüsü çok yavaş
Ana menüye dönünce donma birkaç saniye takılma oluyor genel bir yavaşlık var(Başka launcher kullanıyorum)
Root yapamadım pc görmüyor
Navigasyon tuş ışığı yok
Çok internet harcıyor Noroot firewall netguardı kullanıyorum sadece tarayıcı açık bu şekilde az harcıyor.Veri izleme programı yanlış hesaplıyor.
İki güncelleme geldi biri yaklaşık 80 mb diğeri
Yaklaşık 750 mb. Android 8 gelecek
Şarj tam dolması uzun sürüyor
Bir defa lavaboda fayansa düştü birşey olmadı.Arka tarafı kaygan ikidebir oturunca düşüyor.
Görünüşü güzel.
Hafıza 16 gb
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ramsey879567
15 ,20 gün kullanıyorum
Ana menüye dönünce donma birkaç saniye takılma oluyor genel bir yavaşlık var(Başka launcher kullanıyorum)
Navigasyon tuş ışığı yok
Çok internet harcıyor Noroot firewall netguardı kullanıyorum sadece tarayıcı açık bu şekilde az harcıyor.Veri izleme programı yanlış hesaplıyor.
Bir defa lavaboda fayansa düştü birşey olmadı.Arka tarafı kaygan ikidebir oturunca düşüyor.
Görünüşü güzel.
Hafıza 16 gb
gps i kullandın mı nasıl ? düzgün bağlanıyor mu ? ben genelde navigasyon kullanıyorum mesela. güncelleme olayı nasıl oluyor bu telefonda kaç yıl boyunca güncelleme alacak? 8 den sonra güncelleme alacak mı ? şarjı normal kullanımda kaç gün gidiyor ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: absorb3
quote:
Orijinalden alıntı: ramsey879567
15 ,20 gün kullanıyorum
Navigasyon tuş ışığı yok
Görünüşü güzel.
Hafıza 16 gb
gps i kullandın mı nasıl ? düzgün bağlanıyor mu ? ben genelde navigasyon kullanıyorum mesela. güncelleme olayı nasıl oluyor bu telefonda kaç yıl boyunca güncelleme alacak? 8 den sonra güncelleme alacak mı ? şarjı normal kullanımda kaç gün gidiyor ?
Gps i 4 ayrı uygulamayla denedim doğru gösteriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şarjı bir günü çıkarıyor internette çabuk bitiyor
Android 8 den sonra belli değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- whatsapp kişileri rehbere aktarma android
- play protect sertifikası
- telefon bluetooth bağlanıyor ama ses gelmiyor
- nokia 3210
- nokia g42
- nokia yeni telefon
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- nokia g22
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X