Şimdi Ara

Nokia 301 Kullananlar Buraya (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
38.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mükemmel.
  • Peki bu telefonun sar değeri kaç? İnternetten baktım ama tam net bir sonuç bulamadım.
  • Merhaba

Nokia 301 Kullananlar

Nokia telefonumu nasıl güncellerim?

Kablosuz güncelleme (OTA)
    Nokia Asha veya 40 Serisi telefonunuzu kablosuz olarak Şebeke Üzerinden (OTA) güncelleyebilirsiniz. Şebeke Üzerinden (OTA) güncellemelerde kablolara ve bilgisayara gerek yok. Sadece telefonunuzu ve internet bağlantısını kullanarak güncellemeyi indirebilir ve yükleyebilirsiniz.

Telefonunuzu kablosuz nasıl güncelleyeceğinizi anlatan videoyu izleyin.

1. Adım Çoğu telefon için:

Menü > Ayarlar > Telefon > Cihaz güncellemeleri seçeneklerini belirleyin.

2. Adım “Telf yazlm indir” öğesini seçin. Telefon, güncelleme varsa bunu size bildirir. Yeni güncelleme bulunduysa, telefon ekranınızda gösterilen güncelleme talimatlarını izleyin.

Kullanılabilir yazılım güncellemelerini kontrol etme

Güncelleme kullanılabilirliği, telefon modeliniz, bölgeniz ve şebeke servis sağlayıcınız veya operatörünüz gibi etkenlere bağlı olarak değişebilir. Telefonunuz için yeni yazılım güncellemeleri bulmanın iki yolu vardır:

1. Telefonunuzda “Menü > Ayarlar > Telefon > Cihaz güncellemeleri” öğelerine gidin ve yeni güncellemeleri kontrol etmek için “Telf yazlm indir” seçeneğini belirleyin. Ayrıca, telefonu “oto yazılım güncelleme” menüsünden yeni güncellemeleri otomatik olarak kontrol edecek şekilde de ayarlayabilirsiniz.

Not: Video Türkçe Altyazı Desteklemektedir. Video İzlerken cc Düğmesine Tıkladıktan Sonra Captions Yazan Yere Tıklayın Son Olarak Turkish Dil Seçeneğini Seçtikten Sonra Türkçe Altyazılı Olarak İzleyebilirsiniz.

Kaynak:http://www.nokia.com/tr-tr/destek/asha-software-update

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 16 Aralık 2013; 23:47:26 >

• Bir inceleme videosunda bu telefonun mp3 çalarının sorunlu olduğu söyleniyor. Acaba tüm 301'ler mi bu konuda sorunlu?
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Nokia 301 mp3 destekliyor üstelik radyo da calan şarkıları zil sesi olarak kayıt edebiliyorsunuz. Sizce sorunlu olabilir mi Nokia 301 ses konusunda Bana sorarsanız mümkün değil ve olamaz. Sorun olanlara da yardımcı olurum ama bende Nokia 301 Kullanıyorum güncelleme yapmadım ve çok memnunum. Saygılar, sevgiler. Hayırlı Forumlar.
  • Aşağıdaki linkte bulunan videonun 07:56 dakikasından itibaren böylesi bir sorundan bahsediliyor. Belki sadece o telefona mahsus bir hatadır bilemiyorum. Merak ettiğim diğer 301'lerde de böylesi hata var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=skbZYFWZqFs
  • Nokia 301 Kullanıyorum Sorun Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 19 Aralık 2013; 0:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoDahi

Nokia 301 Kullanıyorum Sorun Yok.

Anladığım kadarıyla videoda belirtilen sorun, hafıza kartındaki mp3 ler çalarken kısa kısa kesintilerin oluşması. Telefonu almaya niyetliyim ama zaten el fenerinin olmaması ile bir 301'in eksi yönü var, tutup bir de müzik çalarında sorun varsa bana yaramaz. Bu nedenle tedirginim. Telefon değişmekten usandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

hocam 300 tl telefondan ne bekliyorsun ki yok şu yok mu git 1000 tl üzerinde çok güzel telefonlar var git onlara bak yani örneğin htc one mini var al keyfine bak istediğin müzik programını play storeden kur eğer play stroye para vermek istemiyorsan bir sürü site var apk'li dosyayı indir telefonunda bedava kur elin nokia ne istiyorsun

Elimde zaten Nokia N8 ile Nokia 808 var, fakat dokunmatik telefona bir türlü alışamadım. Bu nedenle tuşlu telefon arayışındayım. Telefondan çok fazla beklentim yok, şarzı iyi gitsin (ki 808'in şarzı bana 4 gün gidiyor), konuşurken yüksek ve net bir ses gelsin, müzik çaları iyi olsun, bir de el feneri olsun. Bu beklentiler için 1000 TL'ye gerek yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 19 Aralık 2013; 18:34:16 >

• Merhaba Fener olması önemli değil fener isteyen market den fener alır. Bir telefon dan çok fazla özellik beklememek gerektiği kanaatindeyim. Nokia 301 Bu konu da gereken tüm özellikleri fazlasıyla karşılıyor. Nokia 301 kullananlar mesaj gönderirse memnuniyet duyarız. Böylece Nokia 301 kullanan kardeşlerimize daha iyi yardımcı oluruz. Teşekkür ederiz. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 20 Aralık 2013; 15:24:12 >
  • quote:

bende n79 vardı kamerası flashlı idi fener programı yüklemiştim flash ışınığını el feneri olarak kullanıyordum..
    müzik programlarını istiyorsan andorid tabanlı telefon alman lazım arkadaşım play storeden poweramp yükle keyfine bak ha ben 300 tl vericem dersen nokianın müzik programını kullanırsın kusurama bakma malzeme bu, ne kadar ekmek o kadar köfte
    en kral müzik çalıcı programıhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer&hl=tr

Ya kardeş senin amacın polemik çıkarmak mı? Kullandığım tüm Nokia telefonların müzik çaları sorunsuzdu. Hatta en ucuz Nokialardan x1-00'ın müzik çaları bile çok güzeldi. Fakat 301'in müzik çalarının sorunlu olduğunu iddia eden bir video izledim. İddiacı sadece kendi kullandığında sorun olabileceğini de belirtmiş. Ben de buna binaen acaba tüm 301'ler mi böyle diye bir soru sordum. Fakat sen kalkıp Android'ten filan bahsediyorsun ne alakası varsa. Nokia 301'in varsa buna göre müzik çalarında sorun var ya da yok diye bir cevap yazarsın. Nokia 301'in yoksa da cevap yazmasın olur biter. Ne diye uzatıyorsun anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 20 Aralık 2013; 18:26:51 >

• Kusura bakma ama senin gibi üslubu olanlardan iyilik filan istemiyorum, başkasına yap iyiliklerini
  • Merhaba Mükemmel Nokia 301 telefonu da kotu yaptılar ben pes diyorum başka bir şey demiyorum Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 20 Aralık 2013; 21:22:50 >
  • Hediye olarak dun aksam sularinda vatandan bu telefonu aldim. Eve geldim vodafone sim karti taktim hat geldikten yarim saat sonra durup dururken gitti. Daha sonra baska bir sim kart (avea) taktim. Ayni seyi onda da yapti. Telefonu fazla kurcalamadan bugun geri vermeyi dusunuyorum. Bu durumda dun aldigim bu telefonu arizaya verilmeden degisimini veya iadesini istemeye hakkim var mi onu ogrenmek istiyorum. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  • Çok ilginç bir hata, daha önce duymamıştım. Aldığınız telefon sorunlu olabilir.
  • Merhaba ben motodahi sorunuz olursa pm den bana istediginiz zaman ulasabilirsiniz sadece nokia 301 ve motorola e398 konularında size geri dönüş yapılacaktır bununda altını çizmek istiyorum ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

hocam ömür boyu ceza almışsın ne yaptın ki bu kadar ceza verdiler
    360124 gün

Ben de merak ediyorum bu cezanın sebebini...
  • Merhaba Bu kadar merak ediyorsanız açıklıyorum. Bazı çok bilmişler yüzünden ben iptal ettirdim benim kim oldugumu bilmeden yorum yaptıkları için benim bildiklerimin %1'ini anlatsam onlara ömürleri yetmez. Merak etmeyın size yardımcı olcam burdan yani sorun yok. İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 8 Ocak 2014; 5:45:07 >
  • Banlamak veya iptal etmek önemli değil rumuz banlanır baska rumuzla gelirim önemli olan sevmek mirci düşünün mesela ban atıyorlar size nick değişip geliyorsunuz aynı mantık işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 6 Ocak 2014; 11:04:20 >
  • Nokia 301 Kullananlar İçin Bazı Müzik Videoları Hazırladım Paylaşıyorum. Sadece Nokia 301 Kullananlar İçindir.

Shola Ama - You Should Really Know

Yüklemek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız.

http://www.dosya.tc/server21/2OXM4A/houldReallyKnow_eniyikalitefornokia301_.3gp.html

Nokia 301 Kullananlar İçin En İyi Görüntü Ve Ses Ayarları Yapılmıştır. İyi seyirler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 8 Ocak 2014; 2:21:13 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.