Şimdi Ara

Nokia 3220 havaya mesaj yazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 3220 var, bu havaya mesaj yazmak için bi kapak mı ne varmış ne kadar bunlar bi bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KurT_ -- 3 Kasım 2006; 22:47:49 >

• nasil havaya yaziliyor
  • Havaya mesaj yazmak Nokia 3220'de bulunan bir özelliktir. Bunun için özel tasarlanmış bir kapak bulunuyor. Kapağı takıp telefonu sağa ve sola salladığımızda 6 metreye kadar mesajımız görünebiliyormuş.

Edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 5 Kasım 2006; 10:26:56 >
  • bir yasima daha girdim bugun dogumgunumde
  • Anam diyeyim sana bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşmaz ise ayıp eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Havaya mesaj yazmak Nokia 3220'de bulunan bir özelliktir. Bunun için özel tasarlanmış bir kapak bulunuyor. Kapağı taktığımızda yazdığımız mesajları duvara, sabit cisimlere vb. yansıtabiliyoruz.

hocam yanlışın olmasın yaa sanki başka bi şeydi o..Yansıtma değilde telefonu böyle hızlı hızlı sağa sola sallıyorsun sanki havada yazı yazıyormuş gibi oluyor bilmiyorumki anlatabildim mi..
  • quote:

hocam yanlışın olmasın yaa sanki başka bi şeydi o..Yansıtma değilde telefonu böyle hızlı hızlı sağa sola sallıyorsun sanki havada yazı yazıyormuş gibi oluyor bilmiyorumki anlatabildim mi..

Writing in the air - wave messaging with the Xpress-on™ Fun Shell cover enhancement (sold separately)
    When you wave the phone side to side the 12 orange leds flash your message in the air from up to 6 meters away.

Telefonun o kapağında 12 tane turuncu led bulunduğu belirtilmiş. Telefonu sağa ve sola salladığımızda 6 metreye kadar mesajımız görünebiliyormuş. Ben de karıştırdım...
  • guzelmiş ilk kez duyuyorum peki bu kapak turkıyede mevcut mu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: espinho

guzelmiş ilk kez duyuyorum peki bu kapak turkıyede mevcut mu acaba

VALLA SÜPER BİŞEYMİŞ,SIRF BUNUN İÇİN TELEFON DEĞİŞTİRİLİR

BİLMİYODUM,BU ARADA BUNU DA ÖĞRENDİK...SAĞOLUN

• o özelliğinin dısında 5 para etmez bi telefon
  • o kapak türkiye'ye gelmedi heralde.gelse bile çok pahalıdır
  • ya başka bi konu daha açılmış arkadaşlar o kapakların 100 euro olduğundan bahsetmiş,telefon şuan 100 euro etmez ki,kapağına o kadar para verilsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.