Şimdi Ara

Nokia 3310 incelemesi: Efsane geri döndü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
10.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astralll

Bu telefonun tutulmayacağına dair her türlü iddaaya girerim..

Milyon satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalık, ya bomba gibi geleceklerdi ya hiç çıkarmayacaklardı. Dandirik eski symbian telefonlardan biri olur bu anca reyizin yerine yakışmadı.
  • 3310 bile lg g6 dan fazla ilgi çektiğine göre lg işi çok zor

• Adamlar dünya reklama para harcama yapsa bu kadar kitleye ulaşamazlar di akıllı ca 3310 ismi ama bence çizgiler gibi tuşlarda birebir aynı olsaydı birde wifi olsaydi daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum

• 49 eu ya satılan bir telefonun Türkiyedeki satış fiyatını merak ediyorum. Yurt dışından alsam kayıt için en az 100 küsür lira verilecek.

Aslında merak ettiğim imei değiştirilebilirmi. Büyük ihtimal yurt dışından alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Gerçekten şu telefonu alan olacak mı acaba?

alan olacak... hemde çok satacak sende moraracaksın...

Tabiki alan olucak. Herkez watssap yada buna benzer uygulama kullanmıyor. s7 kullanıyorum ama bende alacağım. Hele hele 60 yaş üstü kişiler için nimet. Dokunmatik yerine tuşa basamak daha etkili onlar için. Burdaki ince nokta fiyatı bence. 49 eu satılacak olan bir telefon burda 500 yada 800 e satılırsa kimse almaz. Ama 200-300 fiyat aralığında olursa yok satar kanaatindeyim. Ben bile şimdiden 3 tane alacağım fiyat aralığı 200-300 arası olursa.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan kometci

3310 bile lg g6 dan fazla ilgi çektiğine göre lg işi çok zor

LG Bootloop sorunundan dolayı çok ah aldı. LG marka herhangi bir şey görsem direkt kafamı çeviriyorum artık. Nokia'nın da bu modelle çok iddialı olduğunu düşünmüyorum. Artık 50 yaş üzeri anneler-babalar bile akıllı telefon alıyor. Anca benim annem gibi akıllı telefon kullanmayı beceremeyeceğini düşünen, tuşlu telefon kullanmak isteyenler için uygun fiyata ortalama br piyasa yapacaktır.
  • 3310'un ününü kullanarak prim yapmaya çalışıyor. Boş telefon, boş uğraşlar, son çırpınışlar. Bir de bunu deneyelim anlayışı. Nokia gittikçe batağa saplanıyor.

• Wifi yok, 3G yok, ne var ulan?

Efsane olmuş kestane...
  • arkadaşlarımızın anlamadığı nokta belli "hedef kitle".
    hedef kitle 1 : aileler özellikle 18 yaş altı çocuklarının sürekli oyun oynaması ve ekran kırmasından sürekli şikayetci hem ucuz hemde derste bıle ellerınden bırakmadıkları akıllı olayından ailelere gına gelmiş durumda
    hedef kitle 2 : özellikle akıllı telefonlara ayak uyduramayan 50-60 yaş üstü telefon kullanıcıları özellikle belirtiyorum "akıllı telefonlara ayak uyduramayan"
    hedef kitle 3 : firmaların çalışanlarına rahat ulaşabilmesini sağlayan uzun pil ömrüne sahib masrafsız telefon ıhtiyacı
    hedef kitle 4 :özellikle tuşlu telefon sektöründe hiçbir markanın veremediği garantili malzeme

sadece bunlarla bile nokia tüm dünyada çok satar...

• Başta çok heyecanlanmıştım ama hiç beğenmedim. Aynı tasarımı biraz inceltip çıkarsalardı çok daha güzel olurdu. Bu telefonun 3310 ile alakası bile yok. Benzetemiyorum bile. Böyle bir telefonu asla almam. Kesinlikle nostalji havası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Gerçekten şu telefonu alan olacak mı acaba?

alan olacak... hemde çok satacak sende moraracaksın...

Morarmak mı?Kendi kaliteni belirten bu cümleyi yazdığın için teşekkürler. Bir daha benimle ergen üslubuyla konuşmayın. İnternete girmenin yemek,içmek gibi ihtiyaç olduğu bir dönemde böyle bir telefonu çıkarmak ancak teknoloji özürlüsü, nostalji meraklısı insanlar içindir.Gerçi teknoloji özürlü çok ülkemizde. Nokia sizin gibi insanlar sayesinde ayakta kaldı.Hala da aynı beyin yapısıyla telefon çıkarıyor.Bu telefonun satılması demek Nokia'nın başarısı değil, insanların ne alacağını bilmemesindendir.Tıpkı bir mal X firmasında 100 lira iken,aynı malı sadece Vatan'dan almış olmak için 120-130 gibi daha pahalıya almak gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 1 Mart 2017; 9:28:7 >

• İnternet, sosyal medya kullanmayanlar ve yaşlılar için iyi bir cihaz. Konuşayım bana yeter diyenlere hitap edecek gibi görünüyor. Bence iyi satar.

• ne kadar güzel bi reklammm.

Video ya gecebilen varsa anlatir artik.

ben 3 defa denedim reklamdan fazlasini gostermedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji sitesinde video oynatıcıya bak hizaya gel şunu beceremiyorlar yazık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004te olsaydık belki alırdım
  • Telefon konuşma süresinden dolayı bile her türlü tutar
  • EVET Nokia son kurşununu sıktı... Hedefe uzak görünüyor o ayrı

• tutsa da karlı bir urun olmaz. nokia'ya fazla faydasi dokunmaz.

• 3g olupta whatsapp desteklese yeterdi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.