Bildirim
nokia 3600 aldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
jawa oyun tema program yukleyebılırsın nokia pc suiteyi bılgısayarına kur ve uyumlu jaw uzantılı dosyalar ınokia pc suite aracılıyla yukleyebılırsın -
quote:
Orjinalden alıntı: kehanet..
jawa oyun tema program yukleyebılırsın nokia pc suiteyi bılgısayarına kur ve uyumlu jaw uzantılı dosyalar ınokia pc suite aracılıyla yukleyebılırsın
nokia pc suitei indirip kurdum devamı biraz daha detaylı anlatabilirsen sevinirim.yardımın için saol -
quote:
Orjinalden alıntı: kehanet..
jawa oyun tema program yukleyebılırsın nokia pc suiteyi bılgısayarına kur ve uyumlu jaw uzantılı dosyalar ınokia pc suite aracılıyla yukleyebılırsın
o, jar olmasın -
tamamdır arkadaşlar hallettim.yardımın için saol nP4BlacK0uT -
kardes kaca aldığını yazabilir msn bi sakıncası yoksa?? -
www.getjar.com adresinde telefonun için pek çok java uygulaması bulabilirsin. Hayırlı olsun. -
Hayırlı olsun -
teşekkürler arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: PRINCE.77
kardes kaca aldığını yazabilir msn bi sakıncası yoksa??
bayramın 3.günü elazığda peşin fiyatına 380 ytl ye aldım.
bi sorum olacak arkadaşlar benim bu tyelefonda tv izleme imkanım varmı?
NOT:sıs dosyalarını desteklemiyor -
hayırlı olsun -
hayırlı olsun dostum
tv izleme imkanın yok -
merhaba arkadaşlar bende 3600 slide aldım şarjı 1 gün bile gitmiyo :S sizde nede sorun var bataryadamı ? -
hayırlı olsun , javalı modellerde tv izleyemezsin -
eyvallah arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: M.Uzun
merhaba arkadaşlar bende 3600 slide aldım şarjı 1 gün bile gitmiyo :S sizde nede sorun var bataryadamı ?
benim şarzdan yana sorunum yok 2-3 gün rahat gidiyor. bazen dediğn gibi 1 gün anca idare edebiliyorum oda uzun görüşme yapıp,oyun ve müzik dinlersem oluyor. -
ala ala :S benim bataryada problem var galiba yarın bi nokia bayisine gidiyim...
saol kardeşim cevap için -
arkadaşlar symbian falan varmı bu tel de birde 3600 slide in fiyatı nedir acaba -
symbian yok ama baya programları ve oyunları çok
fiyatıda : ben aldım 3 gün önce 475 ytl 6 ay taksitle teknosadan :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Tjedrea
hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun arkadaşım,iyi günlerde güle güle kullan
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefon ekranı neden yanıp söner
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- sim kart depolama alanı dolu
- telefon hızlandırma
- cep telefonu kim icat etti
- şeffaf kılıf beyazlatma
- türk telekom numara değiştirme
- asker telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X