Şimdi Ara

NOKİA 3650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TELEFONA ELLE FORMAT ATMA YONTEMLERİNİ BİLEN VAR MI? VEYA BİLGİSAYARA NASIL BAĞLANACAĞI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA BİLGİ VEREBİLİR Mİ? TELEFONA FORMAT ATMAM GEREKİYOR TELEFONCUYA GÖTÜRDÜM 30 YTL PARA İSTEDİ. BUNU KENDİM YAPMA İMKANIM YOKMU?
    SU *#7370# YONTEMİNİ DENEDİM OLMUYOR. TELEFON AÇILMIYOR ÇÜNKÜ BEYNİ KARIŞMIŞ.ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TŞK. EDERİM.

• * 3 yes tuşlarına basılı tutarak, power tuşu ile telefonu aç. format işlemine geçene kadar hiç bir tuştan parmağını çekme.
  • KARDEŞ BU YÖNTEM OLMUYOR SANIRIM 6600 İÇİN FALAN GEÇERLİ...
  • Sanırım Rom undan kaynaklanan bi sorunun var. PC ye bağlaman için DK kablosuna ihtiyacın var girişi hemen bataryanın altında, ordan tekrar yeni rom yükleyebilirsin, kabloyu bulman gerekli romu temin etmen bunlar 30 ytl fazla tutar bence ver 30 ytl yapsınlar.
  • ARTIK BAŞKA SEÇENEK KALMADI.OYLE YAPACAZ.AMA O PARAYI VERMEK BANA EVLAT ACISI GİBİ KOYACAK. SORMAYIN GİTSİN.YİNE SİZE TŞK. EDERİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deville

* 3 yes tuşlarına basılı tutarak, power tuşu ile telefonu aç. format işlemine geçene kadar hiç bir tuştan parmağını çekme.

Bu yöntem 3650/60 için geçerli değil..
  • bence kullanışlı bi telefon ama değiştirmeni tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.