Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RainKnight

Beyler tam burasımı bilmiyorum ama arkadaşla iddiaya girdik.5610 mu daha iyi ses verir yoksa 5130 mu??yorumlarınız esirgemeyin.
    En iyi sesi ve en çok sesi hangisi verir???

Alıntıları Göster
    arka kapağı sök equlizeri fulle birde 320 kps lik şarkı aç sesi gör güvenirsen kapıştır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

arka kapağı sök equlizeri fulle birde 320 kps lik şarkı aç sesi gör güvenirsen kapıştır :D

Alıntıları Göster
    ya benim telefonda bugun problem basladı. telefonu açıyorum pin kodunu giriyorum. nokianin meşhur el hareketi çıkıyor sonra tel donup kalıyor öylece. arada beyaz ekran çıkıyor sonra tekrar kararıyor.. napabilrm ben yaa??

• quote:

Orijinalden alıntı: nanenanee

ya benim telefonda bugun problem basladı. telefonu açıyorum pin kodunu giriyorum. nokianin meşhur el hareketi çıkıyor sonra tel donup kalıyor öylece. arada beyaz ekran çıkıyor sonra tekrar kararıyor.. napabilrm ben yaa??

Alıntıları Göster
    çok temiz 5130 170 tl beyler mavi renk

• quote:

Orijinalden alıntı: Dekster

çok temiz 5130 170 tl beyler mavi renk

Alıntıları Göster
    Satışlar başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Satışlar başladı

Alıntıları Göster
    satışlar çoktan başladı kardeş 5130 1 yıl öncesine kadar çok popülerdi ama şimdi artık yavaştan bitiyor yakında satıştan kalkar bence
  • Cok guzel telefondu 1.5 sene kullandım ama simdi androide geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dekster

Cok guzel telefondu 1.5 sene kullandım ama simdi androide geçtim
    Benim telefon sürekli elden ele geziyor. Şimdi de kuzenimde telefon gerçi o da kullanmıyor ama onda duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Benim telefon sürekli elden ele geziyor. Şimdi de kuzenimde telefon gerçi o da kullanmıyor ama onda duruyor.

Alıntıları Göster
    Hanım 9 aydır sorunsuz kullanıyor bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Hanım 9 aydır sorunsuz kullanıyor bakalım.

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar ben telefonu 1 senedir kullanıyordum sonra düşmelerden solayı ekran kırıldı ve servis götürdüm servis 20 gün içinde yaptı teslim aldım ancakyazılım sorunu yasıyorum isletim sistemi kendi keninde siliniyor telefondaki herşey siliniyor bende yazılımı tekrar yüklüyorum düzeliyor defult versiyon 7,95 idi bunu yüklüyünce bişi olmuyor ama yüklüyorum 2 gün sonra yine sorun yasıyorum 2 günde bi telefona yazılım atmak istemiyorum bende sizlerden aldıgım bilgiyle 6,94 versiyonu stabil versiyonmus bunu yükleme karar verdim ancak yükleme sırasında yükleniyoru bir süre sonra hatalar veriyor telefonu usb görmüyor aklıma düşük versiyondur belki yüklenmez diye düşündüm en son versiyn 7,97 galiba inglizcesi varmıs yüklemeye çalıstım ama yüklenemiyor ben sadece Phoenix ile kullanıyorum baska bir program varsa yardımcı olurmusunuz veya ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Dizi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu telefonu nerden alabilirim 0 olarak en ucuza? Teknosa da buldum en ucuz 269 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcanpht

Arkadaşlar bu telefonu nerden alabilirim 0 olarak en ucuza? Teknosa da buldum en ucuz 269 lira

Alıntıları Göster
    Bu saatten sonra ucuzlamaz bu telefon benden demesi. Üretimden kalkana kadar aynı fiyattan gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bu telefonu bugün aldım tek sorun web sayfalarında gezerken sık sık şu kadar mbnız kaldı diye mesaj geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosnalı

quote:

şimdi öncelikle hayırlı olsun telefonun sırayla elimden geldiğince cevap vereyim ilk olarak telefonu 20-30 lira fazla almışsın neyse 1 gb standart içinden çıkıyor hediye falan değil telefonunun sesi tatmin edecek kadar yüksek ama dahada çıksın dersen equalayzırdan ayar 1 veya 2 yi düzenle de ve ordakilerin hepsini full le o zaman gümbürder hoparlör telefonunu sallayınca gelen sesin sebebi ise müzik tuşları sorun değil yani yandaki tuşları tut salla ses kesildiğini göreceksin ortadaki tuş yanmıyor malesef kenarlardaki ışıklar yanıyor bir tek parlama falanda yok orta tuşta telefona bişiler yükleme konusunda ise tema için tavsiyemwww.zedge.net tir sağ üstten telefon modelini seçim tema indirebilirsin oyun için dersen googleye forumnokiacep yaz s40 bölümündeki oyun program vs indirebilirsin...yardımcı olduysam ne mutlu bana güle güle kullanın telefonunuzu iyi günler...

teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    7.91den 7.97ye geçsem mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hærun

7.91den 7.97ye geçsem mi

Alıntıları Göster
    bu telefone uygun oyunları nerden bulabilirim sanırım s40 oyunlarını içeriyor ama mesala bazı s40 oyunlarını indiriyorum yarım ekran yada free olmuyor şöyle güzel 3D tarzında fazla kasmayan bi oyun verebilir misiniz bu telefona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.beckham_12

bu telefone uygun oyunları nerden bulabilirim sanırım s40 oyunlarını içeriyor ama mesala bazı s40 oyunlarını indiriyorum yarım ekran yada free olmuyor şöyle güzel 3D tarzında fazla kasmayan bi oyun verebilir misiniz bu telefona göre

Alıntıları Göster
    2011yılına girerken eşime hediye olarak almıştım 1yıldır sorunsuz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 3 Şubat 2012; 9:23:56 >
  • quote:

yazılımla alakası yok bene birde benim operadan internete bağlanmıyor:S sertifika doğrulanmadı diyor:S sebebi nedir acaba

Alıntıları Göster
    5130 usb (data) kablosuyla internete nasıl girebilirim? nokia pc suite mevcut; sadece bluetooth ile modem olarak gösterip girebiliyorum bu durumda da internet hızım max 10kb oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonare

5130 usb (data) kablosuyla internete nasıl girebilirim? nokia pc suite mevcut; sadece bluetooth ile modem olarak gösterip girebiliyorum bu durumda da internet hızım max 10kb oluyor.

Alıntıları Göster
    Telefonumun micro sd cartı takacağım yere değil hemen yanındaki boşluğa sıkıştı. İçinde 45 tema 30'a yakın oyun Ve 120 şarkı var. Kurtarmam lazım sd cartı. Telefoncuya götürsem çıkartabilirler mi ?
  • beyler benım 5130 servısten geldı arama yapınca beyaz ekran gelıp kapanıyo aldıgm yere göturdum prgram atılcak dıyo prgramı bilen varsa yardım .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 5130 servısten geldı arama yapınca beyaz ekran gelip kapanıyo.aldığım yer program attır diyo programı bilen varsa yada sorun başkaysa biri yardım etsin lütfen .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamamda

beyler 5130 servısten geldı arama yapınca beyaz ekran gelip kapanıyo.aldığım yer program attır diyo programı bilen varsa yada sorun başkaysa biri yardım etsin lütfen .s
    arkadaşlar daha önce w800 e çift hoparlör bağlamıştım 5130 un içerisinde yer mevcutmu bunun için?
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.