Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia symbianı kapattı galiba geçen bi haber gördüm 7000 işçi çıkacak o yüzden falan diye...telefonu şikayet ettimde tüketici haklarıda cılkını çıkardı işin bu hafta kesin çıkacak sonuç denildi aradım toplantı ertelendi diyor şimdide sonuç çıktıktan sonrada kabul edilirse parayı almaya uğraşırım 1 ay bıktırdılar iyice kime güvenecez artık bilmiyom valla...telefon yazılımsal sorunu olmasa düşünmeden alınmalı bir cihaz ama malüm en önemli şey hatalı :S
  • yok kapatamazlar anna ve belle güncellemelerini çıkartmadan.. yıkarız genel merkezi :)
  • Bir zamanların efsanevi ismi olmayı başaran ancak Symbian’ın fişinin çekip 7000 işçiyle bağlantılarına son vereceğini açıklayan Nokia, hala zaferlere doymuyor. 2011 yılının ilk çeyrek verilerini ele aldığımızda 108.5 milyon adet mobil cihaz satışı gerçekleştiren ekip liderliği elden bırakmazken, bu rakamı 70 milyon adetle ikinci olmayı başaran Güney Kore kökenli mobil cihaz üreticisi Samsung takip ediyor.

http://www.maxicep.com/portal/nokiayi-liderlikten-indirmek-zor.html burda gördüm bende oranın yalancısıyım :)

boşluk maxi cep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 4 Mayıs 2011; 21:29:07 >
  • 7.97 yazıyor 7.97 zaten normaldede vardı :) galiba o başka bişeyler yapmış onu koymuş gibi :S
  • hımm yanlış anladım ben pardon
  • Deneyen var m???
    --
    bu arada arkadaşlar bizim telde bi ayar yapılyo uygulama kapanmıyo yani cok sayıda uygulamayı aynı anda calıştırabilirsunuz mesela oyun oynarken pause le sonra çık mesaj yaz operadan face e gir sonra ordanda çık oyuna devam et gibi yani sybiandaki gibi çoklu uygulama destegi isteyen varsa burdan anlatabilirim..
  • Hocam şimdi önce ppu yu indirip ordan phoenixten bi güzel uygulama erişim sorgusu kapatılır

burada anlatılıyo:
    http://www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java/s40-serisi-uygulama-erisimi-problemi-cozumu-garantili-resimli-anlatim-burda-236969.html

sonra jar uygulamasını tele atmadan winrarla açyoz orda meta-inf diye bi klasor vardır ordan manifest.mf dosyasını not defteri ile açyoz yazıların en sonuna
    Nokia-MIDlet-no-exit: true
    yazyoz va kapatıp kaydet diyoz artık tele yükledigimizde kapatma tusuna bastıgımızda kapanmıycak sadce gizlencek eger gerçekten kapatcaksanız programın kendi exit seçeneginden kapatcaksınız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolsen92 -- 6 Mayıs 2011; 17:27:28 >

• aynen özellikle kd playerda fln süper olyo
  • Değerli adlı kullanıcı kardeşim yardımcı olurmusun 43. sayfada resimli paylaşım yapmuşsın menü ikon flan değişio die onu bnde yapmak istiyorum yardım edermsin lütfenn
  • arkadaşlar sonunda zafer kazandım tüketici haklarından karar çıktı ücret iadesi kabul edildi ordaki bayan bana 15 gün sonra götür dedi kağıdın altında 15 gün içinde firmanın itiraz hakkı var yazıyor ondanmı dedi acaba şimdi ne yapacağım kaç günde parayı alırım bilgisi olan varmı acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 27 Mayıs 2011; 13:58:38 >
  • Hayırlı olsun.

Bu telefonu bir kere daha sevdim. BT kulaklık ile müzik dinleyebildiğim tek telefon. Iphone, Sony Ericsson Satio ile denedim müziği kulaklıktan dinlenmiyordu Nokia telefonlar ile dinleyeiliyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Hayırlı olsun.

Bu telefonu bir kere daha sevdim. BT kulaklık ile müzik dinleyebildiğim tek telefon. Iphone, Sony Ericsson Satio ile denedim müziği kulaklıktan dinlenmiyordu Nokia telefonlar ile dinleyeiliyorum sadece.

bilgin varmı bu konularda neden beklediğim hakkında falan ?
  • Valla hiç bilmiyorum.
  • Ünal kardeşim bana yardımcı olurmusun acaba? değerli adlı kullanıcı 43. sayfada bi resimli paylaşım yapmıs framerok yükleyip logosunu flan s40 v6 gbi yapmış ondan bende yapmak istiyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunn?
  • degerli abi şu firmwareyi bi upload etsen süper olcak emre0025: onlar s40 ppm editor diye bi programla yapılıyo internette araştır bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0025

Ünal kardeşim bana yardımcı olurmusun acaba? değerli adlı kullanıcı 43. sayfada bi resimli paylaşım yapmıs framerok yükleyip logosunu flan s40 v6 gbi yapmış ondan bende yapmak istiyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunn?

Hiç bilmem valla nasıl olur o.

• bununla yapılıyor file den open deyip ppm dosyasını seçyosun sonra yandaki meniden ANIM e çift tıklıyon bütün resimler gelyo degiştir ordan sonra kaydet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolsen92 -- 4 Haziran 2011; 21:19:07 >
  • ''toulsen92'' Kardeş banamı dedin acaba ? o prgramı nerden bulucam hangi dosyaları atıcamda öle olucak detaylı anlatırmısın lütfen? teşekkür ederim yardımcı olduun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

http://www.hepsiburada.com/Liste/wentto-d370-cift-sim-kart/ProductDetails.aspx?productId=telcepwend370&categoryId=16001#Gorseller

Bizim telefonun çakması çıkmış ya la.

aboooo valla aynısını yapmışlar

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.